Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
scientology, tarikatı, ünlülerin

Ünlülerin Tarikatı Scientology

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ünlülerin Tarikatı Scientology

Bilimkurgu romanları ve Dianetik'in yazarı L Ron Hubbard'ın kurucusu olduğu Scientology tarikatının müridi olan Cruise, tarikatın en ünlü isimlerinden biri

Aktris Julliete Lewis'in tarikat içindeki lakabı Lightfield (Ateşparçası) Tarikatın ilk bilinen isimlerinden olan babası Geoffrey Lewis'in izinden gidiyor kızı da Televizyon dünyasının sempatik yüzlerinden Lura Prepon da sıkı bir tarikat üyesi Aktör Giovanni Ribisi, "Scientology olmasaydı, çıkmaz bir sokakta kaybolmuştum ve yolumu bulamayacaktım" açıklamsında bulunuyor

Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden Tom Cruise'la tüm kamuoyunu meşgul eden Scientology tarikatında tanıdık tanımadık bir çok isim yer alıyorGeçtiğimiz aylarda Tom Cruise'un yakın arkadaşlarından David Beckham'da ismi geçtiği tarikatın 3 bin 200'den fazla kilisesi ve 154 ülkede faal olan misyonerleri ve grupları var

Ünlü oyuncu Katie Holmes, Tom Cruise ile birlikte olmaya başladığı günden beri yakışıklı aktörün üyesi olduğu Scientology Tarikatı'nın kurallarına göre yaşıyor Kızı Suri'yi bu tarikatın geleneklerine bağlı kalarak 'sessiz doğum' yöntemiyle dünyaya getiren Holmes, onu yine bu kuralların ışığı altında yetiştiriyor

Tarikatın etkisi yalnızca Suri'nin yetiştiriliş şeklinde değil, Holmes'ün bazı sıradışı davranışlarında da kendisini fazlasıyla gösteriyor Yakın zamanda oğlunu kaybeden John Travolta da tarikattaki yerini alıyor Geçtiğimi zgünlerde oğlunun ölümünün tarikatla bir bağlantısı iddia edilmişti

Bilimkurgu romanları ve Dianetik'in yazarı L Ron Hubbard'ın kurucusu olduğu Scientology tarikatının müridi olan Cruise, tarikatın en ünlü isimlerinden biri Aktör Giovanni Ribisi, "Scientology olmasaydı, çıkmaz bir sokakta kaybolmuştum ve yolumu bulamayacaktım" açıklamasında bulunuyor

Yazar Theresa Duncan ve ressam Jeremy Blake'ın intiharlarıyla gündeme gelen müzisyen Beck Hansen de ünlü bir scientologist On parmağında on marifet olan, oyuncu, gitarist, şarkı sözü yazarı ve model Bijou Phillips ve "My Name is Earl" dizisinin yıldızı ve kaykay şampiyonu Jason Lee de scientologist

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com