Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alarm, pronet, sistemleri

Pronet Alarm Sistemleri

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pronet Alarm Sistemleri

alarm sistemleri hırsızlık vs için tamamen kendini güvene almak amacıyla taktırılan bir sistemdir güvenlik sağlayacak firmaların herşeyden önce müşterilerine güven vermesi gerekir oysa promet websitesinden başlayarak sizi kandırıyor piyasada başka birçok iyi alternatif bulunurken kandıran firmaya güvenipde alarm taktıracak değilim
wwwpronetcomtr adresinde anasayfada "Kendi sisteminizi kendiniz tasarlamak için tıklayınız" linkine bastığınızda sizin kaç kapı kaç oda kaç pencereniz olduğu gibi sırayla sorular sorup bilgileriniz alınmakta hepsini cevapladıktan sonra şimdi ücretini hesaplatmak için butona basın denmekte çıkan ekranda sizin kişisel bilgileriniz istenmekte ardından sistem uzun süre hesaplıyormuş gibi yapıp ardından temsilcilerimiz sizi arayıp fiyatı verecekler denmekte uzun süre sonra aranıyorsunuz ama size paketlerinin fiyatlarını anlatmaya başlıyorlar siz "1 dakika ben sizdeng enel bilgileri istemedim ben sizden site üzerinde doldurduğum evimin bilgileri doğrultusunda yaklaşık bir fiyat bekliyordum" diyorsunuz cevaben ama biz böyle fiyat veremeyiz, size bilgi verebiliriz !!!
peki neden benim evimin detaylı bilgilerini alıyorsunuz üstüne şimdi fiyat vereceğiz yok olmadı sizi arayıp vereceğiz aradıktan sonrada veremeyeceğiz adresi verin gelelim görelim öyle verelim diyorsunuz?
siz yoksa hırsız mısınız???

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com