Temel, Amerikada bir otomobil tamirhanesi açmış İş bu ya, bir gün bir bakmış, karşısında ünlü kalp cerrahı Dr De Bakey Temel şu bizim Mercedese bir göz at diyor Siz ünlü doktor De Bakey değil misiniz? Evet! Temel siyah elleri bir beze siler ve hafif bir tebessümle sorar Doktor şimdi bakın Ben de burada kalp açıyorum, kapakçıkları dışarı çıkartıyorum, temizliyor, düzeltiyorum Bozulanın yerine yenisini takıyorum İşimi bitirdiğimde bu bebek bir tazı gibi koşmaya başlıyor İkimiz de temelde aynı işi yaptığımıza göre nasıl oluyor da siz milyarlar kazanıyorsunuz da ben burada meteliğe kurşun atıyorum? De Bakey, Temele iyice yanaşır, kulağına eğilir: - Hadi bu anlattıklarını bir de motor çalışırken yap bakalım!
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.