|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açık, bakan, çelik, ilköğretim, katıldı, lise, okulu, resim, törenine, yarışmaları, ödül, öykü, şiir |
![]() |
Bakan Çelik, Açık İlköğretim Okulu Ve Açık Lise Şiir, Öykü Ve Resim Yarışmaları Ödül Töreni'ne Katıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakan Çelik, Açık İlköğretim Okulu Ve Açık Lise Şiir, Öykü Ve Resim Yarışmaları Ödül Töreni'ne KatıldıMilli Eğitim Bakanı Doç ![]() ![]() ![]() Bakan Çelik konuşmasına, Van Valisi Hikmet Tanın konvoyuna düzenlenen bombalı saldırı ve Doğubeyazıttaki deprem olaylarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ***** olaylarının, insanları korkutarak sindirmeyi amaçladığını anlatan Bakan Çelik, bu dönemde dayanışmanın, birlik ve beraberliğin büyük önem taşıdığını belirtti ![]() Çalışmalarında her yerde, her zaman, herkes için eğitim sloganını benimsediklerini ifade eden Bakan Çelik, İstiklal Savaşı vererek bu toprağı vatan yaptık, şimdi sırada İstikbal Savaşı var ![]() ![]() ![]() Eğitim sorunlarını, okullaştırma, müfredat, derslik açığı, öğretmenlik mesleğine itibar kazandırma ve teknolojik altyapı olmak üzere 6 başlıkta topladıklarını belirten Bakan Çelik, bu konularda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi ![]() Bakan Çelik, yıllardır kronikleşen bu sorunların bugünden yarına çözülmesinin mümkün olmadığını ifade ederek, Eğitimin çehresi, bir kaç yılda değişecek, cumhuriyete yakışır bir hal alacak dedi ![]() Bakan Çelik, bugün düzenlenen ödül töreni ile eğitimde cezalandırmanın değil, ödüllendirmenin esas alınması gerektiğini bir kez daha ortaya koyduklarını belirterek, NATO Zirvesi'ni protesto gösterileri sırasında meydana gelen dayak görüntülerine değindi ![]() ![]() Konuşmasında öğretmenlere de seslenen Bakan Çelik, eğitimde, nizam, intizam ve disiplin sağlamanın şart olduğunu, ancak bunu otorite ile karıştırmamak gerektiğini vurguladı ![]() ![]() Daha sonra Açık ilköğretim okulları ve açık liseler arasında düzenlenen şiir, öykü ve resim yarışmalarının ödül törenine geçildi ![]() Aydınlık Dünya şiiri ile bu alandaki birinciliği elde eden fiziksel engelli Nevruz Özcan, konuşmasında, yaşadığı Mersinin Mut ilçesine ilişkin sorunları aktardı ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanı Çelik de Nevruz Özcana ödülünü sunarken, bir bilgisayar sözü verdi ![]() Daha sonra yarışmalarda dereceye giren diğer öğrencilere plaketleri verildi ![]() Milli Eğitim Bakanı Doç ![]() ![]() ![]() Yazının Orjinali için lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|