![]() |
Sahnelere Aşkımm.... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Sahnelere Aşkımm....Bir rüzgar esiyor inceden,derinden ![]() Sanki gel diyor ölücem hasretinden ![]() Dur demeye kalmıyor düşüyor perde ![]() Beyhude geçmiş yıllar alıyor sahne ![]() ![]() Baş rolde her zaman ki gibi ben ![]() Yanı başımda hiç bırakmadığım sen ![]() Mecazi mürsel hesabı daldık olaya ![]() İçim yanıyor dışımsa şamata ![]() İlk perde bitti ikiye geçtik ![]() Sahne arkasında dertleştik ![]() Bir kaç damla gerçekle yüzleştik ![]() Selam verdik ve tekrar girdik ![]() Tiyatro bitti biticek izleyiciler mutlu ![]() Bizde ise yüzler asık,ben de biraz aşık ![]() Perde bitti selamı caktık perde kapattık ![]() Beyhude bir oyunun sunumunu yaptık ![]() ben mi beni boş verin ben hala o sahnelere aşık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sahnelere Aşkımm.... |
![]() |
![]() |
#2 |
yazarel
|
![]() Cevap : Sahnelere Aşkımm....sudenaz hanım şiiirleriniz çok hoş siz bana şiir okumayı ve aşık olmayı yeniden aşılısunuz çünkü ben hiç aşık olmadım ne den diyeceksiniz şimdi ben aşk a hiç bir zaman inanmadım takii sizin güzel şiirlerinizi okuyana kadar belkide sizin şiirleriniz benim taslasmıs kalbimi yavas yavas yumusatmaya basladı galiba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
evrem88
|
![]() Cevap : Sahnelere Aşkımm....şiirlerini okumak gerçktn güzel sudenaz=))tşkkülr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Sahnelere Aşkımm....Yorumlarınız için canı gönülden teşekkür ederim siz okudukça ben eklemeye devam edicem tekrar tşkler bakan gözlerinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıca sevgili yazarel inş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|