Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kızının, seviştiler, yanında

Kızının Yanında Seviştiler Mi ?

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kızının Yanında Seviştiler Mi ?

Arzu Yanardağ, kızı Alara`nın yanında `Rüzgar` dizisindeki rol arkadaşı Murat Ünalmış ile seviştiği iddialarına sitem etti: Yok daha neler! Ben ne tür bir sapığım ki?
YANLIŞ İNSANLARLA OLDUM * Kızım Alara hayatımı değiştirdi Alara`dan önce para biriktirmemiş, yanlış insanlarla olmuşum Sağlığıma dikkat etmemişim Artık yarını düşünüyorum

* Alara`ya süt alamadığımı, onun yanında rol arkadaşımla seviştiğimi söylüyorlar! Yok daha neler! Bu çocuk ne yiyor, ne içiyor? Ben ne tür bir sapığım ki böyle birşey yapayım!

* Alara 3 aylıkken biyolojik babasından ayrıldım! Evlenirken 45 aylık hamileydim Kızım babasız doğan çocuklara söylenen çirkin söze maruz kalsın istemedim BENİ İTEKLİYORLAR!

* Ali Serter`den 15 ay önce boşandım Evliliğimiz kağıt üzerindeydi Ruhsal ve bedensel olarak ayrıldığımız için Serhat Türkkan ile olan ilişkimde Ali`ye ihanet etmiş olmuyorum

* Serhat Türkkan`a ihanet etmedim, dayak da yemedim! Rol arkadaşım Murat Ünalmış`la beni görünce sadece itekledi Zaten beni hep itekliyorlar Ali de iteklemişti!

İKİNCİ BİR ŞANS İSTİYORUM

Arzu Yanardağ: Katillere, hırsızlara bile ikinci şans veriliyor `Anne oldum, yeni bir hayata başladım` diye haykırıyorum yine de ikinci bir şansa sahip olmamam için çabalanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com