![]() |
Belarus - Beyaz Rusya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belarus - Beyaz RusyaBelarus - Beyaz Rusya[/b] BELARUS1998 yılının kasım ayında minsk e varmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() İlk yurtdışı seyahatimdi rusça bilmiyordum ve arkadasim karsilamaya gelmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehirde güzel oteller var 5 yıldız olduğunu iddaa ediyorlar ama otel Belarus ve otel Otel Orbita daAncak 2 yıldızlık bir konfor bulabilirsiniz ![]() ![]() ![]() İlan gazetelerinden ulaşırsınız bu evlere ve böylece otele 50$ vermekten kurtulursunuz ![]() Karşılaşabileceğiniz bir diger sorun taksilerdir ![]() ![]() ![]() ![]() Gidip oradaki bayandan rica etmiştim taksi çağırmasını ![]() ![]() ![]() Bu taksilere ulaşmak için yapacagınız tek şey yolun kenarına geçip bir kolunuzu yola paralel duruma getirip Beklemektir ![]() ![]() ![]() ![]() Eger Votka seviyorsanız çok geniş bir alışveriş alanı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkeyi 8 senedir ayni kişi yönetiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Turkler oradada var tabi almanyadaki kadar yoğun değil ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkede ucuz bulacağınız pek çok şey bulacağınıza eminim fakat anlaşılmaz bir şekilde restorantlar çok pahalı iki kişilik bir yemeğe vasat bir restorantta 30-40$ hoş bir yerde 70-80$ verirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() kostak__@hotmail ![]() |
![]() |
![]() |
|