Bu Nasıl Bir Camii? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Nasıl Bir Camii?Bu Nasıl Bir Camii?[/b] Bir Hong konglu arkadaşım vardı ![]() ![]() Müslüman olmuştu yeni![]() ![]() ![]() Buradan giderken özellikle seccade ve tesbih götürmemi rica etmişti![]() ![]() ![]() Giderken yanımda götürdüğüm istediği eşyaları vermek için buluştuğumuzda bana yakındaki camiye gidebilirmiyiz diye sordu ![]() ![]() Hayatında ilk kez bir camiye gideceği için yanında birisi olsun istiyordu![]() ![]() Tabii ki kabul ettim ve yürümeye başladık dediği camiye doğru![]() ![]() Geldiğimiz CAMİ? ilginç bir yerdi ![]() ![]() Hiç te camiye benzemiyordu işin garibi![]() Kapıda hintçe birşeyler yazıyordu ve sarıklı hintliler girip çıkıyordu![]() ![]() Burası camii değildi ve SİH TAPINAĞIYDI ![]() ![]() ![]() Yeni müslüman olan arkadaşımız her gördüğü sarıklıyı müslüman sanmış ve burayı da camii sanmıştı![]() ![]() ![]() Kendisini alıp daha önce geçerken dikkatimi çeken camiye götürdüm ![]() ![]() İşte cami bu dedim![]() ![]() ![]() Burada dikkat çeken şey aslında müslüman=sarık mantığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müslümanlığı seçen biri bile bu şekilde bir önyargıya sahipse bırakın gayri müslimleri ne düşünürlerse düşünsünler artık![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|