Hepsi Grubu |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hepsi GrubuCEMRE 1985te İstanbulda doğdu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı Kargo' nun oyunculuk yaptı Reklam jingleları seslendirdi Özel şan ve piyano dersleri aldı Zerrin Özerin Rumeli Hisarı ve Bostancı Gösteri Merkezindeki konserlerinde vokal ve dansçı olarak sahne aldı EREN 1984te İstanbulda doğdu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı Londrada Urdang Dance Academyde ve Budapeşte Dans Okulunda eğitim aldı Dans grubu Dans@ ile Çinde Türkiye yi temsil etti Reklam jingleları seslendirdi Zerrin Özerin Rumeli Hisarı ve Bostancı Gösteri Merkezindeki konserlerinde vokal ve dansçı olarak sahne aldı Britney Spears ve Michael Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Karayla bir aylık workshop çalışması yaptı Yıldızların Altında müzikalinde sahne almaya devam ediyor GÜLÇİN 1985te İstanbulda doğdu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı Reklam jingleları seslendirdi Özel şan, piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Korosunda yer aldı Zerrin Özerin Rumeli Hisarı ve Bostancı Gösteri Merkezindeki konserlerinde vokal ve dansçı olarak sahne aldı YASEMİN 1986te İstanbulda doğdu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde Klasik Bale eğitimini sürdürüyor Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı Özel şan ve piyano dersleri aldı Reklam jingleları seslendirdi Tiyatro dersleri aldı Zerrin Özerin Rumeli Hisarı ve Bostancı Gösteri Merkezindeki konserlerinde vokal ve dansçı olarak sahne aldı |
|