![]() |
Kim Daha Hızlı Koşar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kim Daha Hızlı Koşar?Kim Daha Hızlı Koşar?[/b] İki rahibe varmış ![]() ![]() karanlıkta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantıklıya dönerek; -Yaklaşık 20 dakikadır bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklaşıyor, şu anda aradaki mesafe 50 metre, der ![]() Bunun üzerine mantıklı rahibe bunun tek mantıklı açıklamasının olabileceğini ve adamın kendilerine tecavüz edeceğini, daha hızlı yürümeleri gerektiğini belirtir ![]() Rahibeler daha hızlı yürümeye başlarlar ![]() rahibe; -Adam da hızlandı ve aradaki mesafeyi kapatıyor, şu anda 30 metre arkamızda ![]() ![]() Rahibeler koşmaya başlar ve üç dakika sonra matematikçi rahibe; Ve, matematikçi sağa doğru koşmaya, mantıklı sola doğru koşmaya başlar ![]() Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulaşır ve telaş içinde beklemeye başlar ![]() ![]() Matematikçi sorar; -Ne oldu, ne yaptın? -Adam beni takip etti, artık mesafe üç- beş adıma kadar azalmıştı, mantık olarak daha fazla koşmanın anlamı yoktu ![]() ![]() ![]() -Eeee ![]() ![]() ![]() -Mantık olarak ben durdum adam da durdu ![]() -Sonra ![]() ![]() ![]() -Mantık olarak ben eteğimi kaldırdım o da pantolonunu indirdi ![]() -Peki daha sonra ![]() ![]() ![]() Daha sonra ne olacak eteğini kaldırmış bir rahibe pantolonunu indirmiş bir adamdan daha hızlı koşar ![]() |
![]() |
![]() |
|