![]() |
Trentemã¸Ller |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trentemã¸LlerKendini DJ olarak değil daha çok nefis performans yapan bir prodüktör olarak tanımlayan, İstanbul'a ilk kez yolu düşen dahi Trentemøller'e, 12 Temmuz Parkorman Elektronica Festival öncesi soracaklarımız vardı, sorduk! Beatport Müzik ödüllerinde hem En İyi Electronica hem En İyi Chillout sanatçı ödüllerine layık görüldünüz ![]() Bu ödüller bana hem büyük gurur hem de büyük mutluluk verdi ![]() ![]() ![]() Röyskoppun What Else is Therei, Mobynin Gosu gibi remikslerinizle çok ünlüsünüz ![]() Ruh halimi dışa yansıtmamı sağladığından kendi orijinal eserlerimi üretmek daha çok hoşuma gidiyor ![]() Electronica Festival İstanbulda sahne alacak Etienne de Crecyle daha önce de çaldınız ![]() Onunla hiç ortak bir iş yapmadım, ama çalışmalarını beğeniyle takip ediyorum ![]() ![]() Businessman, ve Run Jeremy gibi bir kaç takma isminiz var ![]() Diğer isimlerimi çok nadiren kullanıyorum ![]() ![]() önceden rock gruplarında da çalıyordunuz, sonradan bugün yaptığınız müzik türüne geçtiniz ![]() Aslında artık dance ve electronicadan sıkıldım ve müziğimde rock etkileri eskisinden çok daha fazla görünüyor ![]() Diğer röportajlarınızdan anladığım kadarıyla dans müzikleri pek hoşunuza gitmiyor ![]() Müzikte ne yöne gitmeye karar veremediğim için çok mutsuzdum bir süre önce ![]() ![]() ![]() Bir ucundan diğerine yürürken tanıdıklarınıza rastlayabildiğiniz Kopenhagda yaşamaktan çok mutlu olduğunuzu söylemişsiniz ![]() Evet, New York gibi pek çok farklı kültürü ve insanı barındıran büyük şehirleri seviyorum ![]() Son zamanlarda neler yapıyorsunuz? Daha yeni Modeselektorun bir remiksini yaptım ![]() ![]() ![]() İstanbula daha önce hiç gelmiş miydiniz? Peki İstanbulu beğendiniz mi? Buraya geleceğiniz için heyecanlı mısınız? Evet, daha önce bir kere gelmiştim ![]() ![]() Son olarak, sizce gelmiş geçmiş en iyi electronica şarkılar hangileri? (Başka tür şarkılar da olabilir! Bat for Lashesi sizin sayenizde keşfettim, o yüzden çok teşekkürler!) Mazzy Star: Fade Into You, Velvet Underground: Venus in Furs, Thom Yorke: Cymbal Rush (Live version), The Cure: A Forest, The Smiths: There is a Light That Never Goes Out ![]() |
![]() |
![]() |
|