Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cikti, dostları, vefasiz

Dostları Vefasiz Çikti

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dostları Vefasiz Çikti

Dün Kemal Sunal`ın ölümünün 7 yılıydı Anma törenine 3 sanatçı gitti
Kemal Sunal`ı 7 ölüm yıldönümünde sanatçı dostlarının büyük bölümü yalnız bıraktı Sunal`ı, ailesinin dışında 14 kişi ve 30 basın mensubu andı
Türk sinemasına yıllarca emek veren ve milyonları güldüren ünlü sanatçı Kemal Sunal, ölümünün 7 yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı`ndaki kabrinin başında anıldı Sunal`ı anmaya eşi Gül Sunal, oğlu Ali ile kızı Ezo Sunal`ın dışında Perihan Savaş ve Ulvi Alacakaptan`ın aralarında bulunduğu toplam 14 kişi gelirken, töreni 30 basın mensubu takip etti
ÇİÇEK BAR`DAKİLER GELMEDİ
Ali Sunal, kendilerini yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür etti Sunal, "Herkes işi nedeniyle şehir dışında Ben dizi setinden izin alıp geldim Kimseye kızmamak lazım Babamı her geçen gün daha çok özlüyorum Bugün aramızda, Çiçek Bar`da babamın etrafından ayrılmayanlar yok" diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com