Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edeceğim, evlenme, teklif

Evlenme Teklif Edeceğim

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlenme Teklif Edeceğim

Sadettin Saran`la el ele görüntülenen Avşar "Evlilik teklifi mi bekliyorsunuz" sorusuna "O teklifi ben yapacağım" dedi
Hülya Avşar`ın, eşi Kaya Çilingiroğlu`ndan boşandıktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi işadamı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları, magazin basınına bomba gibi düşmüştü Daha önce Sadettin Saran ile birlikte görüntülendiği halde ilişkilerini reddeden Avşar "Beni kimseyle el ele görmeden aşk yorumları yapmayın" demişti Ünlü sanatçı, önceki akşam İstanbul`daki bir restoran çıkışında, ilk kez, sevgilisi Sadettin Saran`la el ele görüntülendi

SARAN SESSİZ KALDI
Gazetecilerin "Evlilik ne zaman" sorusuna Avşar "Gelin ata binmiş, `Ya nasip` demiş" derken Saran yanıt vermedi "Evlilik teklifi mi bekliyorsunuz" sorusunu ise Avşar "Ben evlenme teklifi edeceğim" diyerek yanıtladı Nişanlı olarak da ilk kez görüntülenen çift araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttular Bir senedir birlikte olan çiftin nişanlandığı haberleri çıkmış, Hülya Avşar da dört ay önce KKTC`de verdiği konser sonrası bu haberi doğrulamıştı İki sevgili İtalya tatili sırasında Portofino`daki bir kilisede nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda adım atmıştı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com