Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşçı, manken, olmasam, olurmuşum

Manken Olmasam, Aşçı Olurmuşum

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Manken Olmasam, Aşçı Olurmuşum

Eski manken Ebru Şallı yemek yapmaya bayılıyor Şallı "Artık bu konuda kendime güveniyorum Zamanında manken olmasaydım kesin bir otelde aşçılık yapardım" diyor
Türkiyenin en iyi mankeniyken yemek Türkiyenin en iyi mankeniyken yemek yapmayı tercih ediyorsunuz Aşçılığı çok mu seviyorsunuz?
Sevdiğim işi yapıyorum Yaptığım yemekleri konuklarıma tattırınca çok mutlu oluyorum Hele bir de yemeklerimi beğenirlerse, değmeyin keyfime
Yeni bir yemek programı projeniz var mı?
Neredeyse 1,5 yıla yakın TV8de yemek programı yaptım Şimdi FOXtan bir teklif geldi Bakalım duruma göre ayarlayacağız Geçen yıl ABDde 1,5 ay plates eğitmenliği aldım Sertifikam da var Belki televizyonda bir de platisle ilgili program yaparım Daha hiç bir şey net değil l Son zamanlarda sizi podyumlarda çok sık göremiyoruz, bunun bir nedeni var mı? Çünkü çok seçici davranıyorum Bazı firmaların marka yüzü olmayı tercih ediyorum Artık eskisi gibi defileler de yapılmıyor zaten
Peki siz manken olmasaydınız ne olurdunuz?
Bir yerde aşçı olarak çalışabilirdim Kendimi bu anlamda da geliştiriyorum 8 yıldır sürekli yenilikleri takip ediyorum workshoplara gidiyorum Aşçılık belgelerim var Kendimde de yeterli donanımı hissediyorum
Peki ya oyunculuk
Oyunculuk için çok vakit gerekiyor Haftanın 7 günü setlere gitmek gerekiyor Aileme vakit ayırmak istiyorum O yüzden dizi oyunculuğuna sıcak bakmıyorum Bence film daha keyifli Hiç olmazsa ne kadar sürede çekileceği belli
YAĞMUR ATACANLA FİLM ÇEVİRMEK İSTERİM
Eğer bir film çekseydiniz kiminle oynamak isterdiniz? Şener Şen ilk tercihim olurdu Büyük oyuncu Peki ya yeni kuşaktan? Yağmur Atacan Pınar kızmasın buna Olmaz öyle şey Pınar çok yakın arkadaşım Çok samimiyiz Yağmur da öyle Üstelik çok yetenekli bir oyuncu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com