|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
girmek, gözüne, için, insanın, yapardınız |
![]() |
Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?Tanıdığınız Bir insanın gözüne girmek için ne yapardınız? Kendinizi O'na Nasıl Sevdirirdiniz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun İçin Herşeye Katlanırmıydınız? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?Seviyorsa sevsin sevmezse sevmesin sadece saygılı olurum daha fazla birşey yapamam ben saten fazla ilgi gösterdin mi şımarıyorlar : )
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yazarel
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?bir insanın gözüne girmek için ne yapardım biliyormusun sagopa dinlerdim çünkü sevdiğim kişilere şimdi diyeceksiniz ne alaka bence çokkk alaka demek istediğimi anlayan anlar???????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?Alıntı:
Alıntı:
![]() Gözyaşı insan bu kadar çabuk pes edermi seviyorsa sevsin sevmiyorsa saygı duyarım olmazki saygı herhalukarda duyulması gerekir zatende onun için bişelerde yapmalısın bence ![]() ![]() ![]() ![]() Yazarel seninkide ayrı bir yaklaşım olmuş gerçekden inş ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?Alanı geniş bir soru olmuş ![]() hocanız derste başarı gösterince sever ![]() aile biraz mecburiyetten sever çünkü bir parçasısınız ![]() büyükler saygı hürmet sonsuzsa sever ![]() sevgili sever ama niye sevdiğini bilmez ![]() temel olarak saygı gösterdiğimiz herkes bizi sever ![]() sevgili sevsin diye en fazla yapacağım fedakarlık galiba onu biraz daha az eleştirmek olur o da belki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yazarel
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?yaa ıok sagopayı yeni yeni aşılamaya basladım belki konyadaki konserinde kısmet olursa göreceğim ??????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?sevgi kazanılmaz verilir bence onu hakettiğinizin düşünülmesi lazım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?Sudenaz hayırdııııır?:sm_sleep: İstersen karakterine dair biraz ipucu ver,daha fazla yardımcı oluruz sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?hepinizin yorumları gayet güzel ve mantıklıydı devamını beklerim bu arada=) ayrıca abicim bişey olduğu yok sadece merakdan derler ya ondan yani =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
evrem88
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?bence hakediosan zaten gözüne girersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?evrem yorumun için tşkler cnm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız?onun için herşeye katlanırdım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VANDETTA
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() Cevap : Bir İnsanın Gözüne Girmek İçin Ne Yapardınız? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VANDETTA
![]() |
Utanacak ne var kardeş,seven'seviyorum huleeeyn'diye bağırmasını da bilmeli,herşey gönlünce olur inşallah kardeşim,daha fazla utandırmayayım seni kapattım konuyu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|