![]() |
Yurekten Bir Duaya Amin Demeye Varmisiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurekten Bir Duaya Amin Demeye Varmisiniz?Allâh'ım, Sana sonsuz hamd ü senâlar; Habîbin Efendimiz Muhammed Mustafa -sallallâhu aleyhi ve sellem-'e O'nun âl ve ashâbına gönülden salât ve selâmlar ![]() ![]() ![]() Allâh'ım, benim Rabbim Sensin, Senden başka ilah yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allâh'ım, küfürden, fakirlikten, kabir azabından sana sığınırım, senden başka ilah yoktur ![]() ![]() Allâh'ım, nefsime takva ver ![]() ![]() Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl ![]() Allâh'ım, yıkıntı altında kalmaktan, boğulmaktan, yanmaktan, ihtiyarlıktan Sana sığınırım ![]() ![]() Allâh'ım, beni, Sana şükreden, Sana itaat eden ve Seni zikreden bir kul eyle ![]() ![]() Ey yerleri ve gökleri, daglari ve denizleri ile bütün kâinatin ve kâinatta bulanan bütün mevcûdâtin sahibi Yüce Rabbim! Huzuruna diz cöktüm, el actim, boyun büküp Senden rahmet, Senden merhamet ve Senden lütuf ve ihsan dilemeye geldim ![]() ![]() ![]() ![]() Ey her seye kadir olan Rabb-i Rahimim! Ey ezel ve ebed sultâni Yüce Hâlikim! Senin dergâhindan daha büyük bir dergâh yok ki, oraya varayim ![]() ![]() ![]() Senin huzurundan daha yüce huzur yok ki, oraya durayim ![]() ![]() ![]() Ve Senin kapindan daha yüce kapi yok ki, onun calayim ![]() ![]() ![]() Caresizim bîtabim, âciz ve perisanim ![]() Yâ Erhâmerrahimin! Sana sigindim, Sana güvendim, sabir ve tevekkülle Sana yöneldim ![]() ![]() ![]() Amin,Amin ,Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve Bu güzel duayı gönülden okuyan herkesten Rabbimiz Yüce ALLAH ebediyyen razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|