![]() |
Caresizim Rabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Caresizim RabbimÖyle çaresizim ki Rabbim, çarelere ermiyor aklim ![]() ![]() ![]() Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanim ![]() ![]() ![]() Öğütleri masal gibi dinliyorum ![]() ![]() ![]() Nasihatler ninni misali geliyor, başimi salliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni takipte izdirap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsem yokmuş şu dünyada Senden başka! ![]() ![]() Merhametine uzatiyorum ellerimi ![]() ![]() ![]() Senin rahmetinle yikamak istiyorum kirli tövbelerimi ![]() ![]() Dizginle çilginliklarimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarimi ![]() ![]() Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrima ![]() ![]() ![]() Vardir bunda da bir hayir ![]() ![]() Hayirli kederlerimi Sen sevdir bana! ![]() ![]() Tipki geceye saçilan yildizlar gibi, ömrüme IşIK olsun, SIKINTI anlarimda ettiğim dualar ![]() ![]() Hüzünlerde olgunlaştir beni ![]() ![]() Cahilim çok cahilim ![]() ![]() Sen yolum ol! Sen sonum ol! Sen tut elimden, Sana giden yollarda nurum ol! Daglar kadar günahlarima, bir avuç tövbe kirintisi getirdim ![]() ![]() ![]() Sen derman ol şu volkanlarima ![]() ![]() ![]() Sensiz bir yürek ne kadar boş! ![]() ![]() Affeyle Ya Rabbel alemin ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|