Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seviyorum

Seni C.C Seviyorum

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni C.C Seviyorum

YA RABBİ! İMAnı ruhuma içirdiğin gibi ,kalbimede içir

Yaratılışımda taktir ettiğin şeylerden bir şeyle bana azap etme

zira SEN cc benim üzerimde herşeyi yapmaya kadirsin
ALLAHIM cc bize acımayanları bize musallat etme

derTlerimizi islam ey

her vakit razı olduğun şekilde hizmet nasip et

PEYGAMBERİMİZ VE hz ADEM as DAN EFENDİMİZ as KADAR GELMİŞ OLAN PEYGAMBER EFENDİLERİMİZ SENDEN HAYIR NAMINA NE DİLEDİLERSE BİZDE DİLİYOR VE HER NEYİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINDILAR İSE BİZDE O ŞEYLERİN ŞERRİNDEN SANA cc SIĞINIYORUZ

ADEM AS dan şuana kadar gelmiş ve kıyamete kadar gelecek olan dostların neşekilde dua etmiş ve edeceklersede bizde geçmişte istikbalde yapılacakbu dualara amindiyoruz,bizlerde aynısı yaPmışız gibi kabul eyle

bu kalbim senin için yanıp senin için ağladığımda SANA cc kavuştur

ilmimizi arttır anlayışımızı kolaylaştır

salihlerden eyle ve salihlerle cem ey
aile fertlerimize bütün insanlığa hidayetini nasip et,

SENİcc SEVMEYİ SENİ cc sevenleri sevmeyi bu sevgileri kalbimize SEN cc koydun ve muhafaza edecek olanda SENSİN cc

belki benim gibi SANA cc kul olma ŞEREFİNİN farkına yeni varmış hidayete ermiş çok sayıda kulun vardır SENDEN cc kendim ve tanımadığım diğer kardeşlerim içinde bu GÜZEL DİNİNE HİZMET ETMEK İÇİN HİZMETLE SENİ cc ANLATMAKLA HUZUR BULACAĞIMIZ HAYIRLI UZUN ÖMÜR DİLİYORUM

SENDEN cc tek isteğim var o da SENSİN cc

bütün müslüman kerdeşlerimle beraber razı olduğun kullarının arasına katmanı ENGİN RAHMETİNE SIĞINARAK RİCA EDİYORUM

SENİN cc çok merhametli olduğunu kuluna kıyamAdığını biliyor ve kabul edeceğine inanıyorum

herkes uykudayken gecenin sessizliğinde korkarak yada sevinerek ,özlemle hasretle uyandığımda kulum BEN varım korkma yada o sevinci kabine BEN cc koydum huzuruma gel BEN HER AN HERKES UYUSADA senleyim istediğini dile vereyim diyerek
gecenin yanlızlığında secdeyle yakınlığımı daha da arttıran sevgili RABBİM bu söz biliyorum ifade etmemde kısır kalıcak SENİ ÇOK SEVİYORUM
SANA HAKKIYLA KULLUK YAPAMADIĞIM İÇİNDE ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM

o

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com