![]() |
Seni C.C Seviyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni C.C SeviyorumYA RABBİ! İMAnı ruhuma içirdiğin gibi ,kalbimede içir Yaratılışımda taktir ettiğin şeylerden bir şeyle bana azap etme zira SEN c ![]() ALLAHIM c ![]() derTlerimizi islam ey her vakit razı olduğun şekilde hizmet nasip et PEYGAMBERİMİZ VE hz ADEM a ![]() ![]() ADEM AS dan şuana kadar gelmiş ve kıyamete kadar gelecek olan dostların neşekilde dua etmiş ve edeceklersede bizde geçmişte istikbalde yapılacakbu dualara amindiyoruz,bizlerde aynısı yaPmışız gibi kabul eyle bu kalbim senin için yanıp senin için ağladığımda SANA cc kavuştur ilmimizi arttır anlayışımızı kolaylaştır salihlerden eyle ve salihlerle cem ey aile fertlerimize bütün insanlığa hidayetini nasip et, SENİcc SEVMEYİ SENİ cc sevenleri sevmeyi bu sevgileri kalbimize SEN cc koydun ve muhafaza edecek olanda SENSİN cc belki benim gibi SANA cc kul olma ŞEREFİNİN farkına yeni varmış hidayete ermiş çok sayıda kulun vardır ![]() SENDEN c ![]() bütün müslüman kerdeşlerimle beraber razı olduğun kullarının arasına katmanı ENGİN RAHMETİNE SIĞINARAK RİCA EDİYORUM SENİN cc çok merhametli olduğunu kuluna kıyamAdığını biliyor ve kabul edeceğine inanıyorum herkes uykudayken gecenin sessizliğinde korkarak yada sevinerek ,özlemle hasretle uyandığımda kulum BEN varım korkma yada o sevinci kabine BEN cc koydum huzuruma gel BEN HER AN HERKES UYUSADA senleyim istediğini dile vereyim diyerek gecenin yanlızlığında secdeyle yakınlığımı daha da arttıran sevgili RABBİM bu söz biliyorum ifade etmemde kısır kalıcak SENİ ÇOK SEVİYORUM SANA HAKKIYLA KULLUK YAPAMADIĞIM İÇİNDE ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM o |
![]() |
![]() |
|