![]() |
Bugün Gene Sana Geldim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Gene Sana Geldim..Bugünde sıradan bir gün, Her zaman olduğu gibi Sana geldim ![]() Biliyorum, bu Sana ilk gelişim değil ki, Yaşarsam biliyorum, belki de son gelişimde olmayacak, Nasıl geldim ise önceleri; işte, yine geldim ![]() Sana gelmem gerektiği için geldim ![]() Sen gelenleri ret etmediğin için geldim ![]() Utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan geldim ![]() Başka kapım yok ki gidecek ![]() Gelişler sana olduğu için geldim, Gidişlerin sana olması gerektiği için, Yolların çıkışı, Varışı Sen olduğun için geldim ![]() İşlediğim Bin türlü kabahate, Bin günaha rağmen ![]() Af talebi için geldim, Bağışlaman için ![]() Bükülen boynumu kaldırman, hüzün dolu kalbimi Sevinçle doldurman için geldim ![]() Merhametine geldim, Rahmetine sığındım, İçime düşen bir pişmanlık sebebi ile ![]() Bir kez daha, Bir kere daha geldim ![]() Tövbe be amansız halime, bedbaht halime Bakacak yüzüm yok, Duracak halim yok, Dizimde derman yok, İçime düşen ateş ile geldim, Gözyaşlarım ile geldim ![]() Sana gelinmesi lazım, Bir gün zaten hepten sana gelinecek, İşte, o gün gelmeden, gelinmesi gerektiği için geldim ![]() Geldim Sana, Kötülüklerim ile, Çirkinliklerim ile, Azgınlıklarım ile, Sol yan kefesi dolu, Taşıyamadığım ağırlıklar ile geldim ![]() İçime doğduğunda tekrar aşk, Yaktığında bağrı, YANIYORUMMMMMM ![]() Gidiş yerim yok, Çarem yok, Boynum bükük, Yüzüm yok ![]() Hiçliği tekrar yaşayarak, Kalbe doğan ümit ile, Ellerimi açarak, Yavrunun anneye duyduğu hasretten daha büyük bir hasret ile, Bilerek, görerek, isteyerek, Sana Geldim ![]() Tövbe ![]() Mülküm işte, Seninim ben Mülkiyetinin içinde bazen şımarık bir çocuk edası ile, İsyan, Nisyan, Hata, bilerek veya bilmeyerek işlediğim Ne kadar günah ne varsa ![]() Mülkünüm işte, Düştüğümde aşkın içine de, Mülkünüm ![]() Geldim, Bugün yine sana geldim ![]() Yeni başlangıcın sonu olsun Allah'ımmmmmm ![]() Hayatımın dönüm noktası olsun ![]() Çünkü bir şeyi yapmak Senin için zor değildir ![]() Dilediğini yapar, dilediğini yapmazsın ![]() Hüküm ve irade senindir ![]() Hükmet affıma, kabul eyle tevbemi ![]() Geldim, Bugün yine sana geldim |
![]() |
![]() |
|