![]() |
Beni Bana Birakma. Allah'im |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Bana Birakma. Allah'imALLAHIM! Beni bana birakma ![]() ALLAHIM! Doymayan nefsden,kabul olmayan duadan fayda vermeyen ilimden sana siğinirim ![]() ALLAHIM! Gunahla arami dogu-bati gibi uzak eyLe ![]() ![]() Ya Rab!Emanetini kabzetme zamanına kadar emnaette emin kıL ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rab!Kendine kul habibine sav ummet eyLe ![]() Ya GaFFaR! Gunahlarimiz setreyle ![]() Ya TeVVab! Gunahlarimiza affeyle,muhakkaki sen tovbeleri cokca kabul edensin ![]() Ya Hakim! Yaptiğimiz işleri hikmetli eyLe ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi kevserde resulullhLa beraber oLan ve cemaLuLlahi goren kuLLarindan eyLe ![]() Ya Rab! Acz ve fakrini iyi anlayip,kendini bilip seni buLan Ve seni buLduktan sonRa ne kaybederim?dusuncesinde olan iman ve aksiyon insani olmayı nasib eyLe ![]() Ya Hak!seytandan ve seytanlaşmiş insanlarin şeridnen sana siğinirim ![]() Ya Hamid! Levil hamd sancaği altinda seni cokca zikreden kuLLArin arasina ilhak eyLe ![]() Senden seni sevmeyi,, seni seveni sevmeyi, senin sevgini nefsimden, ailemden daha sevgili kıl ![]() Ey rahmeti gazabının önünde bulunan, kullarının tevbelerini kabul buyuran ve dua dua yalvaranların nidalarına icabet eden Yüce Rabbimiz! Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil, hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizim dualarımıza da icabet buyur; bizi haybet ve hüsrana uğratma! ![]() ![]() ![]() Hastalığı büyük ve şifası zor, çaresi zayıf ve belâsı kuvvetli olan ve Sen’den başka sığınacak ve ümit edecek kimsesi bulunmayan kuluna merhamet et ![]() Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizde doğruyu göster ve bizi başarılı kıl ![]() Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allahım! Hakkımda en hayırlı kapıyı aç ![]() {Amin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|