Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allahim, birakma

Beni Bana Birakma. Allah'im

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Bana Birakma. Allah'im

ALLAHIM!

Beni bana birakma
ALLAHIM!

Doymayan nefsden,kabul olmayan duadan fayda vermeyen ilimden sana siğinirim
ALLAHIM!

Gunahla arami dogu-bati gibi uzak eyLeKalbi seni anan kullarindan eyLe
Ya Rab!Emanetini kabzetme zamanına kadar emnaette emin kıLGunahimi affet ve bizi kendine kul kabul etBizi bu collerde mahfettirmeBizi makarri saltanatına celbet
Ya Rab!Kendine kul habibine sav ummet eyLe
Ya GaFFaR!

Gunahlarimiz setreyle
Ya TeVVab!

Gunahlarimiza affeyle,muhakkaki sen tovbeleri cokca kabul edensin
Ya Hakim!

Yaptiğimiz işleri hikmetli eyLeMslayani işlerden bizi muhafaza eyLeMuhakkaki sen herşeyi hikmetinle iaşe edensin
Ya Rabbi

kevserde resulullhLa beraber oLan ve cemaLuLlahi goren kuLLarindan eyLe
Ya Rab!

Acz ve fakrini iyi anlayip,kendini bilip seni buLan Ve seni buLduktan sonRa ne kaybederim?dusuncesinde olan iman ve aksiyon insani olmayı nasib eyLe
Ya Hak!seytandan ve seytanlaşmiş insanlarin şeridnen sana siğinirim
Ya Hamid!

Levil hamd sancaği altinda seni cokca zikreden kuLLArin arasina ilhak eyLe
Senden seni sevmeyi,, seni seveni sevmeyi, senin sevgini nefsimden, ailemden daha sevgili kıl
Ey rahmeti gazabının önünde bulunan, kullarının tevbelerini kabul buyuran ve dua dua yalvaranların nidalarına icabet eden Yüce Rabbimiz!

Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil, hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizim dualarımıza da icabet buyur; bizi haybet ve hüsrana uğratma!
Hastalığı büyük ve şifası zor, çaresi zayıf ve belâsı kuvvetli olan ve Sen’den başka sığınacak ve ümit edecek kimsesi bulunmayan kuluna merhamet et
Rabbimiz katından bize rahmet ver ve işimizde doğruyu göster ve bizi başarılı kıl
Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allahım!
Hakkımda en hayırlı kapıyı aç

{Amin}

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com