![]() |
Mutluyum...Mutlusun...Mutlu Değiller... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluyum...Mutlusun...Mutlu Değiller...Mutluyum ![]() ![]() ![]() Ellerimi dilediğimce oynatabiliyorum ![]() ![]() ![]() Ayaklarım beni istediğim her yere götürüyor ![]() Gözlerim pespembe çiçekleri,çok sevdiğim dostlarımı, görebilmem için benimle ![]() ![]() ![]() Başımı sokabildiğim ve içinde huzurlu yaşadığım bir evim var ![]() ![]() ![]() Beni anlayan,anlamadığında da anlarmış gibi yapan ve canıma can katan bir ailem ![]() ![]() ![]() Acıktığımda yiyebileceğim birş eyler, üzerimi örten elbiselerim ![]() ![]() ![]() Dua edebilmem için dönen bir dilim var ![]() ![]() ![]() Derecemi yükselten hüzünlerim var ![]() ![]() ![]() Dünyanın dört yanındaki müslümanların derdini hisseden ve onlara, gönülden dua eden,aciz,naçar ve günahkar bir kalbim var ![]() ![]() ![]() Herşeyden ziyade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu olmak için bunlar yetmez mi? Haydi sende gülümse sende mutlu ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() R ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|