![]() |
Yollar Her Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yollar Her SanaRabbim Binbir günah ile kapına geldim, sana sığındım, sana dayandım,sana´dır tüm sevgim ![]() Elimde şahadet karanfilleri, kalbimde pişman olmuş bir yürekle önünde diz cöküyorum ![]() Sen esirgeyen, sen bağışlayan, sen affedensin, affet bizi Allahım ![]() Her sabah uyanıyorsa gözlerimiz, her sabah yeni bir gün doğuyorsa, mevsimler değişiyor ve biz buna sahid oluyorsak ![]() ![]() ![]() ![]() İlahi! Bizi gözleri kör bakan, kulağını tüm seslere kapamış, kalbindeki sıcaklığı yitirmiş insanlık zincirinin cürük halkasından eyleme ![]() Senden başka kimsemiz yok Allah'ım ![]() ![]() ![]() Önünde diz çöküp, uğruna sevda şarkıları besteleyeceğimiz, yolunda canımızı vereceğimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer sevgini yüreğimizden alırsan, biz kaybedenlerden oluruz, ebedi azabını hak edenler arasında saf tutarız ![]() Bize acı, bize merhamet et , bizi yolu dosdoğru olanların kervanında yolcu kıl ![]() Rabbim! Adaletinin gölgesinde bizi sar, Rabbim bizi içinde hırs barındıran bir inancın taşıyıcısı olmaktan sakındır ![]() Bize inanmanın bir gönül isi oldugunu ögret ![]() Rabbim! insanların şaşırıp suçu birbirine attığını gördügümüzde bize erdemli kalma,dayanma, direnme , kendimize inanma gücü ver ![]() Rabbim! bize sahipsiz olmadığımızı, üzerimizde daima gözetleyici olduğunu sık sık hatırlat ![]() Allahım!nam kazanma kompleksinden, gönül saraylarını yıkarak, yükselme hevesinden arındır ![]() Rabbimiz! bizi gönüllerin değerli olduğuna inandır ![]() Kusur yüklüyüz, bize kusurlarımızı fark edip düzeltme şansı ver ![]() Kendi kusurlarımızı düzeltmeden nasihat etme zavallılığına düşürme ![]() Biz biliriz ki senin arşın geniştir, bizi değil düşmanımıza dostlarımıza dahi muhtaç etme ![]() Allahım kalbimizi sana adıyoruz, şu dünyanın acılarına kederlerine yenilmeden ![]() ![]() ![]() ![]() Bize gönül dilini öğret! Bize sana gitmeyen yolun sarp bir yokuş, kainatın dehlizlerinde ebedi bir kayboluş olduğunu anlat ![]() YA VEDUD sevginle kuşat kalbimizi, bizi yalnız bırakma! Teslim etme ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün hüzün taşıyorsa gözlerimiz, bügün kanıyorsa yaralarımız, bükükse halen boynumuz ![]() ![]() ![]() ![]() İlahi darılma! Yeterki sen bize darılma, yeterki sen bizi unutma ![]() Düzenin kana susayan çarkı arasında kan revan içinde kalsada bedenimiz, hor görülsek, işkence görsekte, sen bizimleysen asla müteessir değiliz ![]() Allahım! Bizi namazı, duası, ibadeti, yaşamı ve ölümü senin için olanlardan kıl, bizi affet, bizi bağışla! |
![]() |
![]() |
|