![]() |
Bu Dua Yi Okumadan Geçmeyin!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Dua Yi Okumadan Geçmeyin!!!!yarabbi ben senden daimi bir imani ebu zerigifari hz ![]() ALLAHÜMME iNNi ESELÜKE iMANEN DAiME VE ES_ELÜKE GALBEN HAsiA VE ES_ELÜKE iLMEN NAFiA VE ES_ELÜKE YAKiNEN SADiKAA VE ES_ELÜKE DiNEN GAYYiMEE VE ES_ELÜKELAFiYETE MiN KÜLLi BELiYYETiN VE ES_ELÜKE TAMAMEL AFiYETi VE ES_ELÜKE DEVAME TAMAMiL AFiYETi VE ES_ELÜKEssÜKRA ALAL AFiYETi VE ES_ELÜKELGiNA ANiNNAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden korkan bir kalbi menfeat veren ilmi sidki yakini dinde mukim olmayi her türlü beladan afiyeti afiyetin tamamini afiyetin tamaminin devamini afiyet üzerine sükrü ve insanlar üzerine zenginligi istiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Dua Yi Okumadan Geçmeyin!!!!Orjinal Yazarı MAHMUDHOCA yarabbi ben senden daimi bir imani ebu zerigifari hz ![]() ALLAHÜMME iNNi ESELÜKE iMANEN DAiME VE ES_ELÜKE GALBEN HAsiA VE ES_ELÜKE iLMEN NAFiA VE ES_ELÜKE YAKiNEN SADiKAA VE ES_ELÜKE DiNEN GAYYiMEE VE ES_ELÜKELAFiYETE MiN KÜLLi BELiYYETiN VE ES_ELÜKE TAMAMEL AFiYETi VE ES_ELÜKE DEVAME TAMAMiL AFiYETi VE ES_ELÜKEssÜKRA ALAL AFiYETi VE ES_ELÜKELGiNA ANiNNAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden korkan bir kalbi menfeat veren ilmi sidki yakini dinde mukim olmayi her türlü beladan afiyeti afiyetin tamamini afiyetin tamaminin devamini afiyet üzerine sükrü ve insanlar üzerine zenginligi istiyorum ![]() ![]() AMIN INSAALLAH |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Dua Yi Okumadan Geçmeyin!!!!Orjinal Yazarı MAHMUDHOCA yarabbi ben senden daimi bir imani ebu zerigifari hz ![]() ALLAHÜMME iNNi ESELÜKE iMANEN DAiME VE ES_ELÜKE GALBEN HAsiA VE ES_ELÜKE iLMEN NAFiA VE ES_ELÜKE YAKiNEN SADiKAA VE ES_ELÜKE DiNEN GAYYiMEE VE ES_ELÜKELAFiYETE MiN KÜLLi BELiYYETiN VE ES_ELÜKE TAMAMEL AFiYETi VE ES_ELÜKE DEVAME TAMAMiL AFiYETi VE ES_ELÜKEssÜKRA ALAL AFiYETi VE ES_ELÜKELGiNA ANiNNAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden korkan bir kalbi menfeat veren ilmi sidki yakini dinde mukim olmayi her türlü beladan afiyeti afiyetin tamamini afiyetin tamaminin devamini afiyet üzerine sükrü ve insanlar üzerine zenginligi istiyorum ![]() ![]() Amin!!! |
![]() |
![]() |
|