Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyebilir, sensiz, varım

Sensiz Kim Ben Varım Diyebilir Ki

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sensiz Kim Ben Varım Diyebilir Ki

Allahım isteseydin hiç bir şeyi bana vermezdin Ama bana sahip olduklarımı vermeyi diledin

Allahım isteseydin bana hiç bir gerçeği bildirmezdin, gerçeği görmemi sağlamazdın ama gerçeği görmemi sağladın

Seni senden istemeyi bilmeyenler seni istemeyi asla bilemediler

senden başka kim Senin tecellini kalbime verebilir Seni senden daha güzel kim anlatabilir

Senden sadece ve sadece seni isterim Çünkü Sen en değerli, en güzel ve en muhteşem olansın

Kim Sensiz ben varım diyebilir ki ,Kim sensiz mutlu olabilir ki

Allahım isteseydin hiç bir şeyi yaratmazdın Ol emrini vermezdin ama verdin her şeyi yoktan yarattın

Kalbimin beni çağırdığını sandım Oysa beni çağıran sendin

Sen dilemeseydin ben bir ölüydüm Sen dilemeseydin ben bir fakirdim

Sen dilemeseydin ben bir acizdim Sen dilemeseydin ben bir umutsuzdum

Beni secdeye çağıran sendin Beni varlığının birliğine inanmaya çağıran sendin

Rahmetinle bana gel demen bile bana yetti Bana gel demenle kalbim kim bilir neler kazandı

Evren bile gel demenle hemen şanına secdeye vardı Senin şanın önünde hemen secdeye varmayacak kim vardır

Kulunu gel diyerek kendine çağıran Allahım Kulunu karşılık beklemeksizin kendine gel diyerek çağıran Allahım

Sana ben gelmeyeyim de kim gelsin Sana ben secde etmeyeyimde kim etsin

Evren senin çağrına secde eder , Yaşam secde eder, ölüm secde eder

Varlığımla varlığına secde ettiğim Allahım sensiz kim ben varım diyebilir ki

Allahım sen benim her şeyimsin ,mutluluğumsun, sevdamsın, çaremsin, umudumsun, hayatımsın

Sen varlığınla benim tüm zerrelerimde tecellinle varolansın hayatımı uğrunda adadığımsın

senden sadece seni isterim iste dediğin için isterim Senden daha fazla istenilmeye layık olan kim var ki

gözetmek senin, uğrunda sabretmeye değecek zahmet senin, her türlü övülmeye layık olmak senin, anılmaya layık olma senin

Sana yakın bir kalp ancak seni senle bilenlerin, seni senle anlayanların, seni senle övenlerin kalbidir

Aşkı sende aramayanlar , aşkın farkına asla varamayanlardır Sonsuzluğun aşkı sadece sende olandır

Sen kulunun kulluğundaki hatalarını, Rahmetile örtensin İzzetini ve tecellini dilediğin kulların kalbine nalşedensin

Allahım dilediğin kullardan olmayı lutfet Dilediğin kulların istemesiyle seni isteyebilmeyi bizlere lutfet

Allahım senden istediğimiz sadece senin bildiğin ve sadece senin gördüğün ve sadece senin andığındır

Allahım senden istediğimiz senin cemalindir, Senin sevgindir, senin isimlerinin sonsuz tecellisidir

Allahım kalbize öle biraşk verki , kalbimizdeki aşk cenneti de cehennemide aleviyle yaksın Senden başka kimseyi bırakmasın

Allahım kalbimize öyle bir aşk ver ki o aşkı ancak senin ismlerinle tecellin söndürebilsin

Allahım kalbimise öyle bir aşk ver ki o aşk sadece seni bilsin, seni istesin, sende olanı arzulasın ve senle olanla olsun,

Allahım kalbimize öyle bir aşk ver ki seni senden senle istesin, ol emrine secde etsin ve sadece tecellinle gülebilsin

Sen her şeye kadirsin

ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com