Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, müslümanin, silahidir

Dua Müslümanin Silahidir

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dua Müslümanin Silahidir

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DUA MÜSLÜMANIN SİLAHIDIR, KUL ACZİNİ ANLAYIP MALİK’İNİ TANIMALI VE YALNIZCA O'NDAN İSTEMELİDİR

Ey Rabbim! Ölüme hazırlıksız yakalanmaktan ve gafil olmaktan sana sığınırım

Ey Rabbim! Nice yüzlerin beyaz, nice yüzlerin kara olacağı günde Sen yüzümü nurunla beyaz kıl, nurlandır

Ey Rabbim! Kovulmuş şeytanın şerrinden ve onun kötü tuzaklarından sana sığınırım

Allah’ım, zelil olmaktan ve zillete uğramaktan sana sığınırım

Ya Rab! Kalplerimizi ilminle süsle, ibadetinle bütün azalarımızı güzelleştir, takva ile keramete kavuştur

Allah’ım, bizi batıldan hakka ilet, bizi karanlıktan aydınlığa eriştir, bizi ölümden ebediyete ulaştır

Allah’ım, hayattaki bütün sevinçlerim için sana şükürlerimi sunuyorum, kabul et

Peygamber efendimiz (SAV) her ne istemişse onlardan istiyorum, neden uzak durmuşsa onlardan sana sığınırım Ya Rabbim!

Malın hayırlısını, imanın hayırlısını, evladın hayırlısını, yaşamın ve ölümün hayırlısını senden istiyorum Ya Rabbim

Huzuruna tertemiz gelmeyi bizlere nasip eyle Allah’ım

Evlatlarımızı Salih kimselerden eyle hidayete erdir Ya Rabbim!

Nebiler, Enbiyalar, Evliyalar, Şehitler hürmetine, Habibin hürmetine, Eshab-ı kiramın hürmetine, Aşık kulların hürmetine, 6666 ayet hürmetine Sen dualarımızı kabul eyle Ya Rabbim!

Evlerimize huzur, gönüllerimize nur yağdır Ya Rabbim!

Hastalara şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, darda kalmışlara kolaylıklar nasib eyle Ya Rabbim!

İslama ve Müslümanlara yardım eyle, devletimizi ve milletimizi her türlü kötülükten, depremlerden, sel baskınlarından, afetlerden, musibetlerden muhafaza eyle Ya Rabbim!

Ya Rabbim! Sen yüzümüzün karasına bakma, bizi nar-ı cehenneminde
yakma Ya Rabbim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com