Ya Rabbi ! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ya Rabbi !Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum Sen herseyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim sen zenginsin, ben ise sana muhtacim ![]() Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyiğım ![]() Sen iyilik yapansin, ben ise kötülük isleyenim Sen affedicisin, ben ise günahkârım Sen büyüksün, ben ise hakirim![]() Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim sen verensin, ben ise isteyenim Sen emniyet verensin, ben ise korkanim, Sen cömertsin, ben ise dua edenim Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle bizim günahlarimi affet ![]() Suçlarımızı bağışla ![]() Amin |
|
Ya Rabbi ! |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ya Rabbi !Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum Sen herseyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim sen zenginsin, ben ise sana muhtacim ![]() Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyiğım ![]() Sen iyilik yapansin, ben ise kötülük isleyenim Sen affedicisin, ben ise günahkârım Sen büyüksün, ben ise hakirim![]() Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim sen verensin, ben ise isteyenim Sen emniyet verensin, ben ise korkanim, Sen cömertsin, ben ise dua edenim Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle bizim günahlarimi affet ![]() Suçlarımızı bağışla ![]() Amin ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM |
|
Ya Rabbi ! |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ya Rabbi !Ey Allahım, Dilimi yalandan, kalbimi nifaktan, amelimi riyadan ve gözümü hiyanetten koru ve temizle Şüphesiz ki , Sen gözlerin hiyanetini ve kalplerin gizlediğini bilirsin Allah a hamd ile Onu noksan sıfatlarından tenzih ederim ![]() Ey Allahım, günahlarımı bağışla, rızkımı bollaştır, huyumu güzelleştir, kazancımı temiz kıl,bana verdiğin rızktan dolayı beni kanaatkar kıl, bana vermediğin şeye nefsimi sürükleme,Sen benden razı oluncaya kadar beni dünyadan çıkarma ![]() ![]() Ey Allahım, ömrümün en hayırlı kısmı sonu olsun Amellerimin en hayırlısısonuncuları olsun, ve en hayırlı günümü Sana ulaştığım gün kıl Ey merhametlilerin en merhametlisi, bana rahmetinle muamele et![]() |
|
|
|