Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cemalin, derdim, rabbim

Cemalin.. Tüm Derdim Bu Ey Rabbim..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cemalin.. Tüm Derdim Bu Ey Rabbim..

Sevdin beni, oysa, ben Sana kul bile olamadım Nankörlük ettim Yine de nimetlerini esirgemedin
Şikayet eden, sızlanan, dert yanan hep ben oldum Sen, sabrettin Sen sevdin beni Bense vefâsız bir sevgiliydim Kıymetini bilemedim

Şimdi, cemâlinin hasretiyle yanıyorum Ve Senin muhabbetin fâni hazları benden yok etti O kadar ki, güneşin kavurucu sıcağında da, serinleten rüzgarda da, Senin hasretin içindeyim

Senin sadece sanatını seyretmek yetmiyor artık! Şahdamarımdan daha yakın olmanı sevdim Ama bu bile yetmedi bana Korkuyorum perdeler arkasında kalmaktan Korkuyorum, başkalarına görünüp de beni mahrum koymandan
Cemâlin Tüm derdim bu ey Rabbim!
Cemâlin tüm derdim bu ey Rabbim
Dayanamam Mevlâm! Ne olur Sensiz bırakma beni! Biliyorum ki, ne yaparsam yapayım, cemâlini hak edecek bir sermaye biriktiremem
Seni hak edecek gücüm yok benim Seni hak edecek amelim yok Hiçbir şeyim yok ey en Güzel! Ellerim bomboş Üstelik günah kirleriyle lekeliyim Bembeyaz gelemiyorum Sana Yarattığın gibi tertemiz değilim Dünya kirletti beni, nefsim aldattı Şeytana kandım Müflisim Vi hiçbir şeyim yok!

Duyduğum iştiyakın sebebi, yine Sensin Sensin her yanımda Sensin varlığım Zenginliğim Sensin Tüm sefilliğime rağmen yine de Seni isteyişim, sırlarındandır

Bilmiyorum, bilen Sensin Ve eğer, murâdıma, maksûduma, matlûbuma, yani Sana, yani Senin Cemaline kavuşursam bir gün, bu da sadece Senin merhametin
Sermayem yok Sevgili! Tüm sermayem, rahmetin Lokmanın bile derman olamayacağı derdimin, dermanısın Sen!

Yârsın!
Cansın!
Şifâsın!
Lokmanda değil ey Yâr, Sendedir benim devâm!
Sana kavuşmadıkça, huzur da bana haram!
Sermayem rahmetin, ilâcım Cemâlindir,
vesselâm!

alıntı*

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com