![]() |
Cemalin.. Tüm Derdim Bu Ey Rabbim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cemalin.. Tüm Derdim Bu Ey Rabbim..![]() Sevdin beni, oysa, ben Sana kul bile olamadım ![]() ![]() ![]() Şikayet eden, sızlanan, dert yanan hep ben oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi, cemâlinin hasretiyle yanıyorum ![]() ![]() ![]() Senin sadece sanatını seyretmek yetmiyor artık! Şahdamarımdan daha yakın olmanı sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Cemâlin ![]() ![]() ![]() Cemâlin tüm derdim bu ey Rabbim ![]() Dayanamam Mevlâm! Ne olur Sensiz bırakma beni! Biliyorum ki, ne yaparsam yapayım, cemâlini hak edecek bir sermaye biriktiremem ![]() Seni hak edecek gücüm yok benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duyduğum iştiyakın sebebi, yine Sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum, bilen Sensin ![]() ![]() Sermayem yok Sevgili! Tüm sermayem, rahmetin ![]() ![]() ![]() Yârsın! Cansın! Şifâsın! Lokmanda değil ey Yâr, Sendedir benim devâm! Sana kavuşmadıkça, huzur da bana haram! Sermayem rahmetin, ilâcım Cemâlindir, vesselâm! alıntı* |
![]() |
![]() |
|