Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
affina, dua, günahlarin, olan, vesile

Günahlarin Affina Vesile Olan Bir Dua....

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günahlarin Affina Vesile Olan Bir Dua....

HzAli,Efendimiz(SAS)'DAN rivayet ediyor:Cibril Resulullaha geldiResullah ile Cibril birarada iken karşıdan ashaptan Ebazer göründücebrail ona baktı ve 'bu Ebazerdir'dediResul''sen Ebazer'i tanıyormusun?''dedicibril ''evet tanıyorumo bir dua biliyor ve günde iki defa okuyorbu sayede onu bütün yerdekiler ve göktekiler tanıyor''dediResul Ebazeri çağırdı;''Ya Ebazer,sen bir dua biliyorsun ve günde iki defa okuyorsun''dediEbazer de ''Evet Ya Resul''diyor''Annem babam sana feda olsun ben bu duayı bir beşerden duymadım,onu bana Rabbim ilham ettiKıbleye yönelirimTesbih,tehlil,tahmid ve tekbirden sonra şu on kelimeden oluşan duayı okurum:

ALLAHIM SENDEN DAİMİ İMAN İSTERİMHUŞU DOLU KALP İSTERİMMENFAAT VEREN İLİM İSTERİMDOĞRU SADIK İTİKAT İSTERİMDÖRT DÖRTLÜK DİN İSTERİMBÜTÜN BELALARDAN AFİYET İSTERİMAFİYETİN TAMAMINI İSTERİMAFİYETİN TAMAMININ DEVAMINI İSTERİMAFİYETİN ÜZERİNE ŞÜKÜR İSTERİMİNSANLARA MUHTAÇ OLMAMAYI SENDEN İSTERİM:Cibril Resul'a dediki: Bu duayı okuyanın günahları denizlerin köpükleri,yerlerdeki toprakların adedi kadar çok olsada af olunurBu duayı günde iki defa okuyanlar için melekler istiğfar ederCennet kapıları açılır ve bir melek şöyle nida eder

''EY ALLAHIN VELİ KULU!DİLEDİĞİN KAPIDAN CENNETE GİR!''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com