![]() |
Elektrik Zammı Kesinleşti!... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
Elektrik Zammı Kesinleşti!...![]() Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 1 Ekim 2008 tarihinden itibaren konutlarda kullanılan elektriğe yüzde 9,07, sanayide kullanılan elektriğe ise yüzde 9,27 oranında zam yapılmasına onay verdi ![]() Kurul, bugünkü toplantısında, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin (TEDAŞ) yeniden yapılanması sonucu oluşan 20 elektrik dağıtım şirketinin, maliyetlerinin artması gerekçesiyle satış tarifelerinin revize edilmesi talebini değerlendirdi ve karara bağladı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Elektrik Zammı Kesinleşti!... |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Elektrik Zammı Kesinleşti!...Gelde dellenme,denetimi adam gibi yapamıyor kaçak elektriğe göz yumuyorlar,sonra da işin kolayına kaçıp,açığı milletin sırtından kapatmaya çalışıyorlar ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Elektrik Zammı Kesinleşti!... |
![]() |
![]() |
#3 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Elektrik Zammı Kesinleşti!...nereye varacak bakalım bu zamlar bildiğim kadarı ile yılbaşına kadar devam edecek elektiriğe zam hayırlısı artık vatandaş nerdeyse 3 yıldır maaşlarına zam görmedi hükümete bakarsak herşey güllük gülistanlık Allah yardımcımız olsun Böyle devam ederse tüm teknolojik ürünler terk edilecek desek tüketim artıyor fakat eksilmiyor onda da tezat yaşıyoruz ![]()
|