![]() |
Rabb'im Lütfunla Gel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rabb'im Lütfunla Gelİlâhî! Muhammed, sallallâhu aleyhi ve sellem, ve âline rahmet gönder ![]() Îmânımı, îmânın en olgun ve yüce derecelerine ulaştır ![]() İnanç ve akîdemi de, akîdelerin en fazîletli noktasına eriştir ![]() Niyetimi, niyetlerin en iyisine, amelimi, amellerin en güzel noktasına yücelt ![]() İlâhî! Kendi Lütfunla benim niyetimi olgun, saf ve berrak kıl ![]() İlâhî! İnancımı sağlam ve sabit kılarken, Kudretinle de benden doğmuş kötülükleri ıslah buyur ![]() Rabbim! Benim hakkımda: Kincilerin şiddetli kinini sevgiye, Islah ehlinin kuşkularını güvene, Yakınların düşmanlığını dostluğa, Akrabaların geçimsizliğini iyiliğe, Akrabaların umursamazlık ve önemsemeyişlerini yardıma, Yalnızca hoş sohbetlere dayalı arkadaşlıkları gerçek dostluğa, Hakaret ve hafife almaya dayalı arkadaşlığı samimiyete, Sitemcilerin acı veren korkularını tatlı bir güvenceye çevir ![]() İlâhî! Muhammed, sallallâhu aleyhi ve sellem, ve âline rahmetini gönder ![]() Bana sitem edene karşı dilimi; Benimle savaşan düşmana karşı elimi; Ve küfürde inatlaşana karşı da imânımı muzaffer kıl ![]() Bana tuzak kurana karşı tuzağımı; zulmetmek isteyene karşı gücümü; beni ayıplayarak bana sövene karşı, onu yalanlayıp, ona karşı durma gücünü ve beni tehdit edene karşı selâmetimi bana bağışla ![]() |
![]() |
![]() |
|