Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekenlerin, dua, geçim, okuyacağı, sıkıntısı

Geçim Sıkıntısı Çekenlerin Okuyacağı Dua

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbni Ömer’den (RA) rivayet edilmiştir Hz Peygamber (AS) şöyle buyurdu:

Sizden biri geçim darlığı, geçim sıkıntısı çektiği zaman evden çıkarken şöyle dua edin

Bismillahirrahmanirrahim; Bismillahi ala nefsi ve mali ve dini Allahümme raddini bi-kadaike ve barik-li fi-ma kuddirali hatta la ühibbe ta’cile-ma ahharte ve-la te’hira-ma accelte

Manası: Allah’ın mübarek ismi hürmetine nefsim, malım ve dinim için yardım istiyorum Allah’ım! Beni senin hükmüne razı kıl Ve benim için takdir olunanda bereket ihsan eyle ki, ben senin te’hir ettiğin şeyin acele gelmesini, acele olarak gönderdiğin şeyin de te’hirini sevmiş olmayayım

Kardeşlerim! İnsan bazen acele eder Bir işin çabuk olmasını ister Halbuki, bu acelecilik hakkımızda hayır getirmeyebilir
O yüzden her işimizde Allah’tan hayırlısını isteyelim Fakirlik ve Rızık darlığı çeken bu duayı okumalı ve Allah’tan (CC) yardım istemelidir…

Allah (CC) Yar ve Yardımcınız Olsun…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com