![]() |
Hz.Mevlana Böyle Dua Ederdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz.Mevlana Böyle Dua EderdiOnun Duaları “Ey bizi örtüler arkasında bırakan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Güneş duvara vurunca rengi sararır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Senin perişanınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Allahım! Senin takdir buyurduğun derdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yarabbi! Sen beni dünyayı istemekten de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Beni devlete erdiren kutlu kapının toprağından ayrılmamak için kendime yatak yeri istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bana sarhoşluk vermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ben kendi nefsimin hilesinden ![]() ![]() ![]() ![]() “Senden başka başım varsa yok olsun; sensiz varsam yak ![]() ![]() “Ben ilâhi tecellilerin heyecanına kapılırım da bütün vakitlerinin bir vakit olması için aşk yolunda gece gündüz mum olup yanmak isterim ![]() “Efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bir kez daha kulluğumu kabul et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Beni vuslatının ırmağına at ![]() “Ey zorlukları kolaylaştıran yüce Allah! Selviler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ne olur mahmurların başına ağzına kadar dolu bir kadeh döküversen? Ne olur biz kullar ![]() “Ey verdiği dert ![]() “Göğü iniltilerimle doldursam mazurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Dağılanı toplayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Allah isteklerimiz neyle gerçekleşecekse ![]() ![]() ![]() “Zindan köşesinde bin kulhüv ![]() ![]() ![]() ![]() AMİN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|