![]() |
Bu Duaya Hepinizi Davet Ediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Duaya Hepinizi Davet EdiyorumBU DUAYA HEPİNİZİ DAVET EDİYORUM BismillahirRahmanirRahim Ağlayan yüreklere derman ver ![]() Susan dillere güç ver ![]() Sana açılan elleri boş cevirme ![]() Bizden yardımını esirgeme ![]() Sana sığınırız Rab'bim Dertlilerin derdini geçir ![]() ![]() Sabrımıza sabır kat ![]() Şükrümüzü arttır ![]() Günahlarımızı Affet ![]() Kararan kalpleri aydınlat ![]() Acı duyan kalplerin acısını dindir ![]() ![]() Aşkını Kalbimize doldur ![]() Benliğimizi şaşırtma ![]() Dunyalığımızı helalinden ver ![]() Haramdan bizi koru ![]() Her işimizde rızanın olmasını nasip eyle ![]() ![]() Ağlayan gözleri nurlandır ![]() Yardım eyle yardım eyle ![]() Tüm kullarına yardım eyle Bizi narın ateşine atıp yakma ![]() ![]() ![]() Bizi sevdiğin kullarınla beraber eyle ![]() ![]() Bizim karşımıza yanlış yollar çıkarıp bizi deneme ![]() Bize zor gelecek yükler yükleme ![]() ![]() ![]() ![]() Bize bizi seven bir kalp bağışla ![]() Bu zor yolculukta merhametini bizden esirgeme ![]() İşlerimizi kolaylaştır ![]() ![]() Her işimizi ve güzel isteklerimizi Hayıra ulaştır ![]() Yanlızlıklık sana mahsustur, bizleri yanlız bırakma ![]() Yoluna baş koyanlarla birlikte olmayı nasip eyle ![]() Şeytandan ve arkadaşlarından bizleri koru ![]() ![]() ![]() İçimizi sen bilirsin ,anlatamadıklarımızı ve kalbimizden geçenleri sen bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hepsini kabul eyle,tüm güzel dilekleri ve istekleri Seni memnun eden her ümidimizi, Dillendiremediğimiz içimizde kalan güzellikleri kabul eyle YA RAB'BİM ![]() ![]() ![]() ![]() Ya RAB!(cc) Ne olur kabul eyle kulluğuna… ![]() Ne olur boş çevirme bu aciz dillerin dualarını… Ne olur bizlere rahmetinle,merhametinle,inayetinle,şefkatinle muamele eyle… ![]() ![]() Seherde açılan güller hürmetine, rukuda bükülen beller hürmetine Zikrinle dönen diller hürmetine, cehennem narına yakma Ya Rab'bim ![]() ![]() Secdeye kapanan başlar hürmetine, aşkınla sızlayan kalpler hürmetine Gecelerde dökülen yaşlar hürmetine, gazabınla bize bakma Ya Rab'bim ![]() ![]() ![]() ![]() Yolunda kaim kullara bağışla, rızana giden yollara bağışla Arşına açılan ellere bağışla, cahilliğin içine sokma Ya Rab 'bim ![]() ![]() Muhammed Mustafa(s ![]() ![]() ![]() Fatıma-tül Zehra adlı kızına bağışla, yetim yetemanın yüzüne bağışla Huzurunda boynumuzu bükme Ya Rab'bim, ![]() Cemi peygamberlerin canı hürmetine, cihari yarin güzinin dini hürmetine Uhud şehidlerinin kanı hürmetine, suçlarımızı başa kakma Ya Rab'bim ![]() Sualde bizleri fazla sıkma Ya Rab'bim, yakma Ya Rab'bim ![]() ![]() ![]() Muhammed(sav) aşkına yakma Ya Rab'bim, Kabe aşkına yakma Ya Rab'bim, Kur'an-ı Kerim aşkına bizleri yakma Ya Rab'bim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMİN… Binlerce kez Kabul görene kadar Bütün acziyetimizle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Duaya Hepinizi Davet Ediyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Duaya Hepinizi Davet EdiyorumOrjinal Yazarı ZeVRaK BismillahirRahmanirRahim Yanlızlıklık sana mahsustur, bizleri yanlız bırakma ım Yoluna baş koyanlarla birlikte olmayı nasip eyle ım ![]() kardeşimizin duasından alıntıladığımkısımdaki gibi dua ediyorum namazlarım da secdede iken ![]() ![]() ![]() ![]() İnş Dünya hayatı bittiğinde sınavımızdan geçmiş olarak cennette hep birlikte oluruz ![]() Kardeşim duana canı gönülden AMİN diyoruz,Kabulünü Rabbi Rahimimize bırakıyoruz ![]() ![]() ![]() Selametle |
![]() |
![]() |
|