Bu Duaya Hepinizi Davet Ediyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Duaya Hepinizi Davet EdiyorumBU DUAYA HEPİNİZİ DAVET EDİYORUM BismillahirRahmanirRahim Ağlayan yüreklere derman ver ımSusan dillere güç ver ımSana açılan elleri boş cevirme ımBizden yardımını esirgeme ımSana sığınırız Rab'bim Dertlilerin derdini geçir ım![]() Sabrımıza sabır kat ımŞükrümüzü arttır ımGünahlarımızı Affet ımKararan kalpleri aydınlat ımAcı duyan kalplerin acısını dindir ım![]() Aşkını Kalbimize doldur ımBenliğimizi şaşırtma ımDunyalığımızı helalinden ver ımHaramdan bizi koru ımHer işimizde rızanın olmasını nasip eyle ım![]() Ağlayan gözleri nurlandır ımYardım eyle yardım eyle ımTüm kullarına yardım eyle Bizi narın ateşine atıp yakma ![]() ![]() ![]() Bizi sevdiğin kullarınla beraber eyle ım![]() Bizim karşımıza yanlış yollar çıkarıp bizi deneme ımBize zor gelecek yükler yükleme ım![]() ![]() ![]() Bize bizi seven bir kalp bağışla ımBu zor yolculukta merhametini bizden esirgeme ımİşlerimizi kolaylaştır ım![]() Her işimizi ve güzel isteklerimizi Hayıra ulaştır ımYanlızlıklık sana mahsustur, bizleri yanlız bırakma ımYoluna baş koyanlarla birlikte olmayı nasip eyle ımŞeytandan ve arkadaşlarından bizleri koru ım![]() ![]() İçimizi sen bilirsin ,anlatamadıklarımızı ve kalbimizden geçenleri sen bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hepsini kabul eyle,tüm güzel dilekleri ve istekleri Seni memnun eden her ümidimizi, Dillendiremediğimiz içimizde kalan güzellikleri kabul eyle YA RAB'BİM ![]() ![]() ![]() Ya RAB!(cc) Ne olur kabul eyle kulluğuna… ![]() Ne olur boş çevirme bu aciz dillerin dualarını… Ne olur bizlere rahmetinle,merhametinle,inayetinle,şefkatinle muamele eyle… ! ![]() Seherde açılan güller hürmetine, rukuda bükülen beller hürmetine Zikrinle dönen diller hürmetine, cehennem narına yakma Ya Rab'bim ![]() ![]() Secdeye kapanan başlar hürmetine, aşkınla sızlayan kalpler hürmetine Gecelerde dökülen yaşlar hürmetine, gazabınla bize bakma Ya Rab'bim ![]() ![]() ![]() ![]() Yolunda kaim kullara bağışla, rızana giden yollara bağışla Arşına açılan ellere bağışla, cahilliğin içine sokma Ya Rab 'bim ![]() Muhammed Mustafa(s a v )nın özüne bağışla, Fatıma-tül Zehra adlı kızına bağışla, yetim yetemanın yüzüne bağışla Huzurunda boynumuzu bükme Ya Rab'bim, Cemi peygamberlerin canı hürmetine, cihari yarin güzinin dini hürmetine Uhud şehidlerinin kanı hürmetine, suçlarımızı başa kakma Ya Rab'bim , Sualde bizleri fazla sıkma Ya Rab'bim, yakma Ya Rab'bim ![]() ![]() ![]() Muhammed(sav) aşkına yakma Ya Rab'bim, Kabe aşkına yakma Ya Rab'bim, Kur'an-ı Kerim aşkına bizleri yakma Ya Rab'bim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMİN… Binlerce kez Kabul görene kadar Bütün acziyetimizle ![]() ![]() ![]() |
|
Bu Duaya Hepinizi Davet Ediyorum |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Duaya Hepinizi Davet EdiyorumOrjinal Yazarı ZeVRaK BismillahirRahmanirRahim Yanlızlıklık sana mahsustur, bizleri yanlız bırakma ım Yoluna baş koyanlarla birlikte olmayı nasip eyle ım ![]() kardeşimizin duasından alıntıladığımkısımdaki gibi dua ediyorum namazlarım da secdede iken İnş duamı ve tüm inananların duasını kabul eyler bizi Cehennem narında yakmaz Rabbim![]() ![]() ![]() İnş Dünya hayatı bittiğinde sınavımızdan geçmiş olarak cennette hep birlikte oluruz Rabbim Kabul eder inş Kardeşim duana canı gönülden AMİN diyoruz,Kabulünü Rabbi Rahimimize bırakıyoruz ![]() ![]() ![]() Selametle |
|
|
|