Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, edenim

Ben Dua Edenim

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Dua Edenim

Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum Sen herseyi Yaraticisin, ben ise yaratilanim Sen rizik verensin, ben ise rizik alanim Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim sen zenginsin, ben ise sana muhtacim Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyigim Sen iyilik yapansin, ben ise kötülük isleyenim Sen affedicisin, ben ise günahkârim Sen büyüksün, ben ise hakirim Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim sen verensin, ben ise isteyenim Sen emniyet verensin, ben ise korkanim, Sen cömertsin, ben ise dua edenim
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarimi affet Suçlarimi bagisla

BENI SEVDİĞİN AN,SEVDİĞİN HAL ÜZERİNE YANINA AL
BANA DUA EMANET EDEN KARDEŞLERİMİN DUALARINA İCABET BUYUR
BU DUAYA AMIN DIYEN KALPLERIN NE MURATLARI VAR İSE EN HAYIRLI ŞEKILDE HASIL EYLE

AMİNN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com