Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşık, gün, olcam

Bir Gün Aşık Olcam..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Gün Aşık Olcam..

Tilki misali dönüp dolaşıp Sana geliyorum İşte bu seccadede oturup Seni çağırıyorum odama,bir dilenci gibi rahmetini dileniyorumdostluğunu sevgini istiyorum senden
Ve dualarDualarım solmuş bi gülü diriltmen içinBen bir nefsim;baştan ayağa
Öfkelerim,umutsuzluk dakikalarım ve saymakla bitmeyecek kusurlarım varEğriyim ,hatalıyım ,mahlukum
Acizim,yaratılmışım ve ihtiyac sahibi
Dedim ya Rabbim, ben bi nefsim;terbiye edilen
Azdır yerden yere vursam,bin defa kınasam Gene yunus geçiyor aklımdan:
''Sen derviş olamazsın''diyor
O ki; Yunus
Eğri bi odunu bile taptuk'a götürmeyecek kadar derviş
O ki; bir aşık
Nefsini kınamış ve sana yaşarken teslim olmuş
Rabbim hadi gel,ellerimi, yüreğimi açtım sana yağmur yağmur gel,rahmetinle aydınlat,ferahlat şu kalbiBiliyorum ki; yanlız değilim, her an benimlesin,her çağırdığımda randevusuna asla geç kalmayan tek dostHamdolsun öyle bir dosta sahibim ki gözyaşlarımla günahlarımı yıkayan,sımsıkı ellerimden tutup beni sahiplenen Hamdolsun Rabbim binlerce kez
Herşey çok güzel
İnsan olmak Sana kul olmak,sevebilmek,sevilebilmek Ve Rabbim,hissettiğim en güzel duygunun ne olduğunu biliyor musun?
'' Senin için olmak''
Ben Senin içinim,biz Senin içinizÖyle ki;gücümüz Sensin ve en güçlü biziz
Rabbim artık anlamını kazandı anlayamadım herşeyÇünkü her şeyde Sen varsın
Yaşamak mı? işte o ancak Seninle mümkün
Sevmek mi?işte o harcadıkça çoğalan ve yanlızca Senden gelen kocaman bi çağlayan
servet mi? Her gün kusurlarını gördüğüm,her gün her gün tanımaya çalıştığım nefsimi bilmek ,nerede hata,nerede yanlış yaptığımı bilmekSusmak ve sadece konuşulması gerektiği zamanlarda konuşmayı öğrenmek,zamanı seninle geçirilen saniyelere bölmek,sadece seninle bitirdiğim her günü takvimlerden koparmakSenin için olduğunu hissettiğimde doyumsuz bir keyifle işte diyorum:
''işte bu yaşamak''
Rabbim, haykırabilsem,öyle bir an gelse ki;şu kelimelerin kabul edemediği mutluluğun ancak Seninle mümkün olduğunu anlatsam herkeze
An gelse ,ve yüreğimden gül bahçemi saçsam yeryüzüneSeni anlatsam,seni anlatsam ve hep Seni anlatsam RabbimSonra mı? yukarılara çıkan gözyaşlarımla yıkansa bütün kainat,kalpler pırıl pırıl olan nurlarınla an gelse,ceplerimde biriktirdiğim,artık taşıyamadığım huzuru tek tek hadise etsem insanlara
An gelse,her tarafa sevgi tuhumları eksem ve hasat zamanı topladığım bütün sevgileri satsam pazar pazar
An gelse dese ki;''Artık vuslat ,vuslat''Sana kavuşsam ve O sırrın ehli olsam
An gelse, ben bir aşık olsam RabbimGece gündüz ''Sen'' desem,ellerimle bu nefsi versem de sana,ah bir aşık olsam aşkının sahibiYansamda gece gündüz bir sevdalı gibi bu kalbi ALLAH lafzı ile doldursam
Rabbim Güzellerin En Güzeli Rabbim,bir gün o an gelecek Buna inancım
Sonsuz
Bir gün bir aşık olacağım şimdi mi? sadce talibim sonsuza kadar beklemeye hazır ve sevgisi doyumsuz bir talip
Seni Seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com