![]() |
Kapını Çalıyorum Ya Rabb |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapını Çalıyorum Ya RabbKapını Çalıyorum Ya Rabb(cc)'i! Soru yumağı beynimde harç olurken, Bir tokat düşüyor enseme Kamer Suresi’ nin 17 ![]() Zira Rabb’ı Rahim o ayette ; “Kuşkusuz biz Kur’an-ı da öğüt için kolaylaştırdık ![]() Öğüt alan var mı ?” diyor ![]() Kella diyorum acziyetimle ! Ve ağlamaya başlıyorum ! Ilık ılık göz yaşlarım dudaklarımı ıslatıp, Ağzıma düşüyor ![]() ![]() Çaresizliğin girdabında değilim ! Cehaletin mengenesine atmışım kendimi ! İntiharlığı seçmişim dünyalık için, Ahiretim için intihar etmişim ![]() Oysa Üstad’ın ; “Tel tel ve iplik iplik dikselerde ağzımı; Tek ses duysalar, (Allah) … Yoklayanlar nabzımı ![]() Şiirini okumuş ve yönümü çizmiştim Önce “Estağfirullahel azim ve etubu ileyh” diyecektim “Lailaheill” la devam edecektim ![]() Sonra “Allahumme salli ala seyyidina Muhammed” Ve cennete her tesbihimde ağaç olacak olan; “Subhani velhamdulillahi vela ilahe illu vellahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” i söyleyecektim İşte yeniden şahlanıyor imanım ![]() Son defa tevbe için açıyorum ellerimi : Ya Rabbi ! Tüm günahkarlığımla ve acziyetimle yeniden kapını çaldım ![]() Anladım ki Sen’ den başka gidecek yerim yok ! Anladım ki Sen’ den başka beni affedecek yok ! Okudum ki Sen affeden ve affetmeyi sevensin ! Okudum ki Sen üzerine rahmeti yazmışsın ! Okudum ki Sen’ i sevenleri Sen de seversin ! En Sevgili Sen’ i bilip kapına geldim ! Şüphesiz ki rahmetini diliyor, umud ediyorum Bana gazap edersen de şüphesiz ki ben fazlasıyla hakkettim ![]() Bu günahkar kulunu affet Ya Rabbi !! Amin, amin, amin ![]() ![]() Elhamdulillahirrabbilalemin Vesselatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi Ve sahbihi ecmain … |
![]() |
![]() |
|