Aşk-İ Muhabbet Yaradana...! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk-İ Muhabbet Yaradana...!Seni çok seviyorum Rabbim ![]() ![]() ![]() bugün bana kıldığın bayramım![]() ![]() ![]() Sana yakarıyorum![]() ![]() ![]() muhabbetim Sana![]() ![]() ![]() Seni çok seviyorum Allahım![]() ![]() Anladım yalan Senin aşkından başkası ![]() ![]() zahiriler sadece acıtır insanı![]() ![]() huzur veren Seninki ![]() ![]() Senin Aşkın söndürür ancak bu nârı![]() ![]() ![]() Aşkının ateşi söndürür yüreğimde yanan ateşi![]() ![]() ![]() ateşi söndür Ateşinle![]() ![]() bekliyorum verdiğin acizlikle![]() ![]() ve istiyorum yine Senden gelen samimi ve saf niyetimle![]() ![]() ![]() Kavuşmak sana ![]() ![]() ![]() gönderdiğinden beri bu dünyaya![]() arzuladığım tek şey delice![]() ![]() Kavuşmak Sana![]() ![]() kimbilir belki bir hazan sabahında![]() ![]() belki yağmura gebe bir mehtapta![]() ![]() belki ızdırabın en sancılı gecelerinde![]() ![]() ![]() nezaman o kutlu saat söylesene Yarabbim![]() ![]() ![]() verebilcekmiyim son nefesi bir lahza sonra![]() ![]() ![]() ![]() Kavuşmak Sana![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylede böylede divaneyim ![]() ![]() gönlüm çoktan yitmiş Sende![]() ![]() ![]() herşey Senin rızan için![]() ![]() tüm samimiyetimle çatlar yüreğim![]() ![]() Aşkın manasını arar ise fani![]() ![]() ![]() tek bir adın yeter cevap vermeye![]() ![]() Senden ayrı gönül neylesin dünyayı![]() ![]() ![]() Seni kaybeden ne yi bulmuştur![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim kapına gelmişim![]() ![]() ![]() Seni en merhametli bilmişim![]() ![]() ![]() Bilirim günahım boyumuda aştı![]() ![]() ![]() Ama gönlüm bir an olsun Seni unutmadı![]() ![]() Senin verdiğin aşkla bağlandım![]() ![]() Ben sevdikçe Sen sevdirdin![]() ![]() Ve yine söylüyorum![]() ![]() bundan sonra aşk-ı muhabbet yanlızca Sana![]() ![]() ![]() merhamet et![]() ![]() bu kıtmiri yalvarırım huzuruna kabul et![]() ![]() ![]() Kimbilir belki vakt-i duadır![]() ![]() ![]() bugün bana verdiğin bayramın![]() ![]() sonsuz hamd-ü sena olsun |
|
|
|