![]() |
Hz.Ebubekirin(R.A) Duasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz.Ebubekirin(R.A) DuasiYarabbi şu ahiret azığı az olan adama Lütfunla cömert davran ![]() Hakikaten o ![]() Günahlarından dolayı iflas etmiştir ![]() ![]() Senin kapına gelmiş ![]() ![]() Ey kudreti sonsuz ![]() Onu boş çevirme ![]() Şu kulunun günahları çoktur ![]() Kapına sığınmış bir fakirdir ![]() Hata üzerine hata yaptı Sense sonsuzca verdin ![]() İsyankarlara bile verdin ![]() Ey cömert ![]() ![]() Sen büyük günahları bağışlayansın ![]() Bilerek yada bilmeyerek günah işlemekten beni koru! Rabbim sende fazıl ![]() ![]() Ey Rabbim benim günahlarım ![]() Kum taneleri kadar çoktur ![]() Yarabbi günahlarımı affet! Beni arınmış kıl! Bilmiyorum ne olacak şu perişan halim ![]() Hiç hayırlı amelim yok ![]() Halbuki kötü işim ne çok ![]() Sana ![]() ![]() Sıkıntılarımdan beni kurtar ![]() Yarabbi benim hasta bir kalbim var ![]() Hastalara sen şifa verirsin ![]() Şu çaresiz hastaya şifa ver ![]() Hani ![]() ![]() ![]() İbrahim'e zarar vermeyen bir soğukluğa dönüş buyurdun; Benim içinde öyle buyur ![]() ![]() Sen yetersin her işlere ![]() Sen dostsun ![]() Sen çok verensin ![]() Sen şifa verensin ![]() Kuluna yetensin ![]() Bütün problemleri çözensin ![]() Sen benim Rabbimsin! Sahibimsin ![]() Sen bana yetensin ![]() En güzel vekilsin ![]() Kalbimde olan şeyleri sen ver ![]() Çözemediğim hazinelerin kapılarını açıver! İçimdekini düzelt Yarabbi ![]() Mahşer gününde Senin hakim ![]() Cebrail'in ise mübaşir olduğu o günde Bizi korktuklarımızdan güvende kıl! Korktuğum şeyden bana haber ver ![]() Beni en güzel yöne çeviriver ![]() AMİN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|