![]() |
Bu Duadır Ve Sadece Sanadır Yarab.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Duadır Ve Sadece Sanadır Yarab....![]() Bu DuadırVe Sadece Sanadır Yarab ![]() ![]() ![]() ![]() Allahim kalp katiligindan, gafletten, fakirlikten, zilletten ve miskinlikten sana siginirim ![]() ![]() Allahim, fayda vermeyen ilimden, urpermeyen kalpten, doymayan nefisten, ve icabet edilmeyen duadan, acliktan, hiyanetten, tembellikten, korkakliktan, cimriliten, kocamaktan, deccalin fitnesinden, kabir azabindan, hayatin ve olumun fitnesinden sana siginirim ![]() ![]() Allahim, isledigim ve islemedigim amellerin serrinden, bildigim ve bilmedigim seylerin serrinden sana siginirim ![]() ![]() ![]() Allahim, gucumun zayifligini, caremin azligini ve insanlarca onemsenmeyisimi sana sikayet ediyorum ![]() ![]() ![]() Allahim, beni seni cok zikreden, sana cok sukreden, senden cok korkan, sana cok itaat eden, sana karsi cok husu ve saygiyla dopdolu olan, ah-u efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan sana teveccuh eden bir insan eyle ![]() ![]() Allahim, bana kendimi bulmayi ilham et, beni nefsimin serrinden koru ![]() Allahim, senden tertemiz bir hayat, dosdogru bir olum, rezil etmeyen ve ayiplari sayip dokmeyen bir donus istiyorum ![]() ![]() Allahim, beni cok sabreden, cok sukreden bir kul eyle, beni kendi gozumde kucuk fakat insanlarin gozunde buyuk yap ![]() ![]() Ya rabbi beni bagisla, bana merhamet eyle ve beni en dogru yola hidayet eyle ![]() |
![]() |
![]() |
|