Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çagırıyorum, rabbim

Seni Çagırıyorum Ey Rabbim

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Çagırıyorum Ey Rabbim

SENİ ÇAĞIRIYORUM EY RABBİM!

Seni çağırıyorum ey Rabbim…
Seher vakti beni bir sen işitirsin Seher vakti sana duamı arz ediyorum Aczimi, fakrımı huzuruna emanet ediyorum
Ya Rabbi! Kuran ve kendisine Kuran indirilen zat hakkı için kalplerimizi Kuran nuruyla nurlandır
Kuran’ı her hastalığa karşı bize şifa, hayatımızda ve ölümümüzden sonra bize yoldaş eyle
Kuran’ı bize dünyada arkadaş, kabirde yoldaş, kıyamette şefaatçi, sırat köprüsünde nur, cehenneme karşı perde ve örtü, cennete girmekte rehber ve arkadaş, hayırlı işlere ulaşmada önder ve kılavuz eyle…
Bunu fazlın, cömertliğin, keremin, ihsanın ve rahmetin adına senden istiyoruz
Ya Rabbi! Servet verdiğinde saadet de ver
Kuvvet verdiğinde akıl da ver
Tevazu verdiğinde izzet de ver
İktidar verdiğinde basiret de ver
Bela verdiğinde iman da ver
Nimet verdiğinde şükür de ver
Güzellik verdiğinde iffet de ver
Cesaret verdiğinde insaf d ver
Zorluk verdiğinde sabır da ver
Allah(celle celalüh)’ım! Zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım
Allah(celle celalüh)’ım! Sapmaktan ve saptırılmaktan sana sığınırım
Allah(celle celalüh)’ım! Zillete uğramaktan ve bir başkasını zelil etmekten sana sığınırım
Allah(celle celalüh)’ım! Tembellik etmekten sana sığınırım
Allah(celle celalüh)’ım! Bu gün kalbime seni nerde ve nasıl bulacağımı ilham eyle!
Rabbim! Fakirden asla yüz çevirmemeye ve küstah kuvvete diz çökmemeye yetecek kuvvet ver bana!
Ya Rab! Her an seninle berabermişiz gibi bizlere lezzet ver
İlâhî! Hamdini sözüme sertâc ettim, zikrini kalbime mi’râc ettim, kitabını kendime minhac ettim Ben yoktumsen vâr ettin, varlığından haberdâr ettin, aşkınla gönlümü bîkarar ettin İnayetine sığındım, kapına geldim, , kulluk edemedim afvına geldim Şaşırtma beni, doğruyu söylet, neş’eni duyur, hakikatı öğret Sen duyurmazsan ben duyamam, sen söyletmezsen ben söyleyemem, sen sevdirmezsen ben sevemem Sevdir bize hep sevdiklerini, Yerdir bize hep yerdiklerini, Yâr et bize erdirdiklerini Sevdin Habibini kâinata sevdirdin Sevdin de hıl’atı risaleti giydirdin Makam-ı İbrahim’den Makam-ı Mahmud’a erdirdin Serveri asfiyâ kıldın Hatemi Enbiyâ kıldın Muhammed Mustafa kıldın Salât ü selâm, tahiyyât- ü ikram, her türlü ihtiram ona, onun Âl-ü Eshab-ü etbaına Ya Rab!

sesli dinlemek için

http://wwwtrilahicom/1897-senai-deahi-dinlehtml

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com