![]() |
Eşini Kaybeden Erkekler... |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Eşini Kaybeden Erkekler...Avukat, müvekkiline telgraf çekti:
Başınız sağ olsun ![]() mı,yoksa yakılmasını mı istersiniz?" Ertesi gün cevap geldi: "Emin olmak isterim ![]() ![]() ************************************************** *********************************** "Heey dostum iyi haberlerini aldım, evlenmişsin!!" "Evet bu 4 ![]() "Önceki üçüne ne oldu peki?" "Üçü de öldü ![]() ![]() "Yapma ya ![]() ![]() ![]() ![]() "İlk karim yedigi mantarlardan zehirlenerek öldü" "Bu korkunç bir şey ![]() ![]() "O da mantar zehirlenmesinden öldü" " ne kaderin varmış senin ![]() ![]() ![]() mı ![]() ![]() ![]() "Hayır hayır ![]() ![]() "Anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************************************** ********************************** Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesine rastlar ; En önde giden köpekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir başka tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam ![]() Tuhafına gider ![]() sahibidir, Yanına yaklaşır ve sorar; - "Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?" Adam yanıtlar ; - "Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem ![]() - "Vah vah başınız sağ olsun ![]() - "Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş ![]() yardıma gelmiş , onu da öldürmüş ![]() Adam biraz düşündükten sonra sorar; - "Beyefendi köpeğinizi ödünç alabilir miyim?" - "Sıraya geç ![]() ![]() ![]() ************************************************** ********************************* Adamın biri yolda yürürken bir lamba bulur ve malum lambadan bir cin çıkar ve "Dile benden ne dilersen!" der ![]() Adam biraz düşünür ve "Ben Hawai'ye tatile gitmek istiyorum ama deniz yolculuğunu hiç sevmem ve uçaktan da çok korkarım ![]() ![]() Cin biraz düşünür ve "Bu çok zaman alır ve çok da masraflı ![]() ![]() ![]() Adam "Madem öyle bana kadınları anlamanın yolunu öğret!" der ![]() Cin uzun uzun düşünür ve "Otoyol Kaç Şeritli Olsun?"
![]() |
![]() |
Cevap : Eşini Kaybeden Erkekler... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Eşini Kaybeden Erkekler...emeğine sağlık hepsi çok güzeldi ![]() ![]() :sm_biggrin::sm_biggrin: Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesine rastlar ; En önde giden köpekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir başka tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam ![]() Tuhafına gider ![]() sahibidir, Yanına yaklaşır ve sorar; - "Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?" Adam yanıtlar ; - "Öndeki karım arkadaki de kayınvalidem ![]() - "Vah vah başınız sağ olsun ![]() - "Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş ![]() yardıma gelmiş , onu da öldürmüş ![]() Adam biraz düşündükten sonra sorar; - "Beyefendi köpeğinizi ödünç alabilir miyim?" - "Sıraya geç ![]() ![]() ![]() bu çok hoşuma kaçtı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Eşini Kaybeden Erkekler...en sonuncu ç ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Eşini Kaybeden Erkekler...en sonuncusu süperdi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Eşini Kaybeden Erkekler...Avukat, müvekkiline telgraf çekti: Başınız sağ olsun ![]() mı,yoksa yakılmasını mı istersiniz?" Ertesi gün cevap geldi: "Emin olmak isterim ![]() ![]() bu iimiS xDxD
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
|