![]() |
Amin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AminKirlerimden arta kalan Pismanliklarimi sunuyorum Seni aldatamayacagimi biliyorum ![]() biliyorum bir de ![]() basinin üstüne aldigi acziyetini sunusunu sana ![]() Sevgilinin gözünden dökülen islak Taif dualarinin mahiyetini de biliyorum ![]() istigfarin sirrini bir de ![]() Nazarini celbedecek hiçbir yanimin olmadigini da gayri ![]() çaremin kalmadigini artik ![]() siginabilecegim bir kozumun kalmadigini ve titreyen yüregimden akseden frekanslardan baska isittirebilecegim bir sedamin olmadigini da bundan böyle ![]() Iki kabin arasinda gönderdigin Kitab'a, görmeden Sana inandigim gibi iman ediyorum ![]() Resulü'nün ümmetinden olmakligimi kabul etmeni diliyorum ![]() layik bir kul olamayacagi da artik ![]() merhametlilerin en merhametlisi oldugunu da biliyorum ![]() Ve bizi lütfunla terbiye ederek rizana ulasacagimiz makamin kapilarini aralamani diliyorum ![]() Günah tuttugu için, sana açarken haya ettigim ellerimden payima düsen utancimi sunuyorum Sana ![]() Yalnizca senin için hislendigim duygularimi ![]() sevdiklerine karsi besledigim örselenmis muhabbetimi bir de ![]() Zayif yanlarimi bilmekligimden baska hiç bir vesilem yoktur yakarislarimda ![]() demekligimden gayri tutunacak bir dalim da ![]() Kirlerimden yana olan pismanliklarimi sunuyorum Sana Gafletimden yana olan kaygilarimi ilistirdigim dualarimda, magfiretine dair besledigim umutlarimi sunuyorum ![]() Affet Allah'im affet ![]() Amin |
![]() |
![]() |
|