![]() |
Sevgisiz Yurekleri Sevgiyle Donat Rabbim !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgisiz Yurekleri Sevgiyle Donat Rabbim !!!Rabbim ! Bir insan koy kalbime ![]() ![]() ![]() Ama o insan seninde sevdigin olsun Ve bana oyle bir insan sevdirki O insanin kalbi seninle sevisen mabed olsun ![]() Beni oyle bir insan ile bulustur ki Benden once onunla bulusan sen olmalisin! Onunla el eletutustugumuzda Ikimizin Uzerinde senin elin Olsun Onunla oyle bir yolda yuruyeyimki Kilavuzumuz sen olmalisin Ey Rabbim! Ona sarildiginda kainat bize baksin, Birbirine sarilsin ![]() ![]() ![]() Sevgimiz kurtla kuzuyu baristirsin Bize bakip seytan Adem'e secde etsin ![]() Gunah sevap ugruna kendini feda etsin ![]() ![]() ![]() Oluler birer birer uyansin sevgimizle Bana oyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed s ![]() ![]() Oyle sevelim ki birbirimizi Hz Hatice r ![]() Ve desinki : ''Bak ya Muhammed bak su sevgililere, Onlar bizde, bizde onlardayiz ![]() Askimiz bir daha yasaniyor yeryuzunde Allah askimizi oyle cok seviyorki, Binlerce insana yasatiyor ![]() ![]() ![]() ALLAH'im gonlumde olan hakkimda hayirli eyle Hakkimda hayirli olanida gonlumde razi eyle ![]() ![]() ![]() Amin |
![]() |
![]() |
|