![]() |
Cemreler İçimi Git Gide Yakmakta... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cemreler İçimi Git Gide Yakmakta...ey herşeyin sahibi güzel 'ım! ruhuma düşen cemreler içimi git gide yakmakta ![]() ![]() ![]() ![]() sevgisine büründüğüm sevgilinin aşkıyla sana ulaşmayı nasip et bana ![]() ![]() ![]() içimi sana teslim ettim rabbim!sen dilediğince donat içimi ![]() ![]() ![]() bir an olsun ki rabbim;bana bakan onu görsün,ona bakan beni görsün ve bize bakan bizi sen'de,sen'i bizde bulsun 'ım! en güzel,en temiz hamd ve şükür yalnız san'adır rabbim!sonsuz hamd ve şükürler olsun!efendimize ve ashabına sonsuz salat ve selam olsun! duamız olmasa hiç bir ehemmiyetimiz yoktur rabbim!ancak duamla sana ulaşabiliyorum ![]() aMin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cemreler İçimi Git Gide Yakmakta... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cemreler İçimi Git Gide Yakmakta...şehadete vurgun Nickli Üyeden ey herşeyin sahibi güzel 'ım! ruhuma düşen cemreler içimi git gide yakmakta ![]() ![]() ![]() ![]() sevgisine büründüğüm sevgilinin aşkıyla sana ulaşmayı nasip et bana ![]() ![]() ![]() içimi sana teslim ettim rabbim!sen dilediğince donat içimi ![]() ![]() ![]() bir an olsun ki rabbim;bana bakan onu görsün,ona bakan beni görsün ve bize bakan bizi sen'de,sen'i bizde bulsun 'ım! en güzel,en temiz hamd ve şükür yalnız san'adır rabbim!sonsuz hamd ve şükürler olsun!efendimize ve ashabına sonsuz salat ve selam olsun! duamız olmasa hiç bir ehemmiyetimiz yoktur rabbim!ancak duamla sana ulaşabiliyorum ![]() aMin ![]() ![]() ![]() kardeşim yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|