Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cemreler, gide, git, içimi, yakmakta

Cemreler İçimi Git Gide Yakmakta...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ey herşeyin sahibi güzel 'ım!
ruhuma düşen cemreler içimi git gide yakmaktasenden gelen her şeye razı bu gönlümbu aciz bedene dayanma gücü ver rabbim!
sevgisine büründüğüm sevgilinin aşkıyla sana ulaşmayı nasip et bana
içimi sana teslim ettim rabbim!sen dilediğince donat içimi
bir an olsun ki rabbim;bana bakan onu görsün,ona bakan beni görsün ve bize bakan bizi sen'de,sen'i bizde bulsun 'ım!

en güzel,en temiz hamd ve şükür yalnız san'adır rabbim!sonsuz hamd ve şükürler olsun!efendimize ve ashabına sonsuz salat ve selam olsun!

duamız olmasa hiç bir ehemmiyetimiz yoktur rabbim!ancak duamla sana ulaşabiliyorumbu güzel an'ların hürmetine duamı ve yapılan tüm duaları hayırlısı ile kabul et 'ım!
aMin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

şehadete vurgun Nickli Üyeden

ey herşeyin sahibi güzel 'ım!

ruhuma düşen cemreler içimi git gide yakmaktasenden gelen her şeye razı bu gönlümbu aciz bedene dayanma gücü ver rabbim!
sevgisine büründüğüm sevgilinin aşkıyla sana ulaşmayı nasip et bana
içimi sana teslim ettim rabbim!sen dilediğince donat içimi
bir an olsun ki rabbim;bana bakan onu görsün,ona bakan beni görsün ve bize bakan bizi sen'de,sen'i bizde bulsun 'ım!

en güzel,en temiz hamd ve şükür yalnız san'adır rabbim!sonsuz hamd ve şükürler olsun!efendimize ve ashabına sonsuz salat ve selam olsun!

duamız olmasa hiç bir ehemmiyetimiz yoktur rabbim!ancak duamla sana ulaşabiliyorumbu güzel an'ların hürmetine duamı ve yapılan tüm duaları hayırlısı ile kabul et 'ım!

aMin

kardeşim yüreğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com