Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hamdım, rabbim, sanadır

Hamdım Sanadır Ey Rab'bim:::..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hamdım Sanadır Ey Rab'bim:::..

Hamdım SANAdır ey RAB'Bİm:::

Hayat!
Zaman!
Sevgili!
Şükür!
Ölüm!
Sonsuzluk!
Ya RAB'Bİ!

"Hayat”a getiren SENSİNTopraktan bedene, nurundan nur üfleyen SEN nurunun üstüne ruh giydiren, ruha can veren Cana can katan, yüregi, koyan ruha SENSİN Ya RAB'Bİ!!

"Zaman” veren bize Bedendeki ruha, ruhtan öte bir sey katan, akıl veren, SENSİN O aklı “zaman”la birlestirip yüregimin kapılarını açan Yüregimin ihtiyacı olan “zaman”ı veren SENSİN Ya ALLAH’ım!!

“Sevgim”i, “sevgin”i veren bu ruha Evrendeki belki de en güzel, en harika duyguyu nasip edensin SEN Yüregime SENİN “sevgi”ni, Rasûlullah’ımın “sevgi”sini kazıyan SEN Hamdım SANA, tövbem SANA, “sevgi”m SANA Ya RABBİM!!

“Şükür” Ya RAB'Bİm! Verdigin nimete sükürler olsun Beni ben olarak yarattıgın için, hayata farkı bir bakıs acısıyla bakabilmem icin benden bir Şeyler aldiğin için ve onların yerine muhteşem güzellikler verdigin icin Şükrüm SANA Eksiğimi, “fazla”sıyla, “fazla”mla tamamladığım icin saygım SANA Hayranlığım SANA Cennetle cehennemi ayırt edebileceğim aklı, zekayı, hayatı o eksiksiz, belki de, en çok şükrettiğim nimetlerimi gözlerimi, yüregimi- verdigin icin hamdim SANA Gözlerimin, yüregimin dilini olusturduğun ve o dili bana nasip ettiğin için şükürler az kalır SANA Hamd olsun, Ya RAB'Bi!!

“Ölüm” Son ve yeni bir baslangıç Baslangiclarin en özeli belki de, son gibi görünen; ama yeni bir hayatin, sonsuzluğun başlangıcı olan son

Son ama baslangıç Cehennemi yaşama korkusu, cenneti görme heyecanı Heyecanlar, korkular, acılar, sevinçler Faniliğin sonu, ebediyetin başlangıcı “Ölüm” Diğer yarımın RAB'B’e teslim olduğu an

“Sonsuzluk” “Son”a “suz” ve “luk” eki getirebilmek, “son”u olumsuz kılmak ve belki de en olumlu olumsuza ulaşma Ruhun, bedenden ayrılması, ebediyete doğru yol alması

Hayatı baslatan da SENSİN, sona erdiren de SEN Ruha can veren de sen, sonsuzluğu üfleyen de SEN SENSİN ölüm ile sonsuzluk arasında incecik bir cizgi oluşturan, SENSİN o çizgide bizleri hesap gününe davet eden SENSİN bu “son”a son verecek olan ve SENSİN bana o sonsuzluğu, ebediyeti gösterecek olan

Hayatım
Zamanım
Sevgim
Şükrüm
Ölümüm Sonsuzluğum SANAdIr ALLAH'ım!!

Kendine, rahmetine layık gör beni RAB'Bim!
Hamdım SANA sevgim SANA saygım SANA korkum SANA şükrüm SANA hayranlıgım SANA tövbem SANA
Kabul Eyle!!!
Kabul Eyle!!!
Kabul Eyle!!!
ALLAH'IM!!! (AMİN)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com