Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dağitim, eğitim, elektrik, endüstriyel, firmasi, güç, hensel, semineri, sistemleri, tarafindan, ücretsiz

Hensel Firmasi Tarafindan Endüstriyel Elektrik Güç Dağitim Sistemleri Hk. Ücretsiz Eğitim Semineri

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hensel Firmasi Tarafindan Endüstriyel Elektrik Güç Dağitim Sistemleri Hk. Ücretsiz Eğitim Semineri

HENSEL FİRMASI TARAFINDAN ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK GÜÇ DAĞITIM SİSTEMLERİ HK ÜCRETSİZ EĞİTİM SEMİNERİ
DUYURU
19 Mart 2009 Perşembe Günü Saat 13:30-18:00 arası Hensel Elektrik San ve Tic Ltd Şti firması tarafından Endüstriyel Elektrik Güç Dağıtım Sistemleri hakkında ücretsiz eğitim semineri düzenlenecektir
Katılımınızı bekleriz

HENSEL SEMİNER PROGRAMI:Tarih:19032009 Perşembe Saat 13:30-18:30Yer: Otel Altınnal, Kocaeli1330-Açılış ve Hensel tanıtımı1345-Kablo Bağlantı Buatları A -Kullanım yerlerine göre kablo bağlantı buatları: -Dahili ve Harici tip buatlar -Yangın testli buatlar -"Atex" ********* ortam buatları -"Offshore" deniz suyuna dayanıklı buatlar B -Kablo Bağlantı Buatları özellikleri: -Kablo girişleri; metrik rakor; elastik membran; kanal/boru girişleri -IP değeri; sızdırmazlık contası konumu -Halojensizlik; kendi kendine sönümlenme nedir -Kızgın tel deneyi; alevlenmeme özelliği nedir -DNV sertifikası; deniz suyunun aşındırıcılığı -Darbelere dayanım; paslanmaz vidalar -Kablo kesit ölçüleri1415-Kahve/Çay arası1430- Küçük Tip Devre Kesici Dağıtım Kutuları A -Kullanım yerlerine devre kesici panoları: -63A, MCB Devre kesici panoları; 3-54 sigortalı -MCB ve cihaz montajlı panolar -Boş panolar; sayaç panoları B -Devre kesici dağıtım panoları özellikleri: -Kablo girişleri; metrik rakor; elastik membran; kanal/boru girişleri -IP değeri; -Halojensizlik; kendi kendine sönümlenme nedir -Kızgın tel deneyi; alevlenmeme özelliği nedir -DNV sertifikası; deniz suyunun aşındırıcılığı -Darbelere dayanım; paslanmaz vidalar -RCD uygulamasında FİXCONNECT gecmeli tip klemenslerle kolay N hattı temini1515-Kahve/Çay arası1530-Polikarbonat Dağıtım Panoları A- 630A e kadar Tip Testli Mi moduler pano yapısı B- 250Ae kadar TipTestli ENYSTAR modüler pano yapısı: menteşeli kapak C- Mi ve ENYSTAR dağıtım panoları özellikleri: -IP değeri; -Halojensizlik; kendi kendine sönümlenme nedir -Kızgın tel deneyi; alevlenmeme özelliği nedir -Darbelere dayanım -Her yönden birleştirilme imkanı : lego sistemi film gösterimi -ENYGUİDE yazılımı: pano projelendirme -Kurulum ve uygulama kolaylıgı : iç ve dış ortam tesisatlarına uygun1630-Uygulama slaytları1700-Sorular1730-Kapanış

16032009 17:33:20

MİSEM KAPSAMINDA ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ 05-07 ŞUBAT TARİHLERİNDE DÜZCE TEMSİLCİLİĞİMİZDE DÜZENLENECEKTİR TELEFON: +90 380 524 57 10 (72)

MİSEM KAPSAMINDA ASANSÖR DENETLEME, RUHSAT VE KONTROL EĞİTİMİ 16-18 ŞUBAT TARİHLERİNDE ŞUBEMİZDE DÜZENLENECEKTİR BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN ŞUBEMİZİ ARAYINIZ (41)

WİN FUARINA GİDİYORUZ (35)

TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK: MEŞALELİ YÜRÜYÜŞ - BASIN AÇIKLAMASI (9)
Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com