Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk

Ey Aşk!

Eski 09-16-2008   #1
sudenaz
icon110

Ey Aşk!

Artık bir düşünce kozmosunda,yitip giden benden izler aramadetayları yine kendime yar ettim,bütünlerin senin olsunben yine söylerim ezberlediğim türkülerin nakaratlarınıyine dillendiririm sevdiğim şairlerin şiirleriniyine seçerim cümlelerin en güzellerinisen seçtin gitmeyiben de senin istediğin gibi yaptım,aldım ve kalbimi bir boşluğa attımbir şiir dillendirdim seni anlatsın diye ardından

Boşlukta uçuşan sencil benler şiire düştü

“Başardın sevgili
son kurbanındı seçtiğin,kalbim
senli izleri,bırakınca
tek bir kelam etmeden gittin

Başardın sevgili
Bu senin kim bilir kaçıncı zaferin
Doyurdun mu ruhunu
Sevdamı yeni şiirlerine mi işledin

Başardın sevgili
Koskoca bir yokluk bırakıpta,ezdin
Zamansız ayrılığı dillendirip,
Kendini aklayıp (da), beni sildin

Başardın sevgili
Hiçbir şey olmamış gibi gittin
Dönersen,şiirlerin bayramı
Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin

Sen başardın

Ey zamanın kuşattığı kalbimyolları mı engel koydun yoksa sevdamaher aşkın sonunda hazırladığım idam sehpasında, kaçıncı tekmem bu yalnızlığa,her kaçtığım yoldan, kaçıncı kendime çıkışım

Ey aşk!!bu kaçıncı gidişin benden,uzaklara

Sen Başardın
Kendimi yine kendimde yok ettim

Bu aşktaki intiharına şimdi kocaman bir "Eyvallah"

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com