Ey Aşk! |
|
|
#1 |
|
|
Ey Aşk!Artık bir düşünce kozmosunda,yitip giden benden izler arama ![]() ![]() detayları yine kendime yar ettim,bütünlerin senin olsun![]() ben yine söylerim ezberlediğim türkülerin nakaratlarını![]() ![]() yine dillendiririm sevdiğim şairlerin şiirlerini![]() yine seçerim cümlelerin en güzellerini![]() sen seçtin gitmeyi![]() ben de senin istediğin gibi yaptım,aldım ve kalbimi bir boşluğa attım![]() bir şiir dillendirdim seni anlatsın diye ardından![]() Boşlukta uçuşan sencil benler şiire düştü ![]() ![]() ![]() ![]() “Başardın sevgili ![]() son kurbanındı seçtiğin,kalbim ![]() ![]() senli izleri,bırakınca tek bir kelam etmeden gittin ![]() Başardın sevgili ![]() Bu senin kim bilir kaçıncı zaferin ![]() Doyurdun mu ruhunu Sevdamı yeni şiirlerine mi işledin ![]() Başardın sevgili ![]() ![]() Koskoca bir yokluk bırakıpta,ezdin ![]() Zamansız ayrılığı dillendirip, Kendini aklayıp (da), beni sildin ![]() Başardın sevgili ![]() ![]() Hiçbir şey olmamış gibi gittin ![]() Dönersen,şiirlerin bayramı ![]() ![]() Dönmezsen şarkıların isyanı olacak ismin ” Sen başardın ![]() ![]() ![]() Ey zamanın kuşattığı kalbim ![]() ![]() yolları mı engel koydun yoksa sevdama![]() ![]() her aşkın sonunda hazırladığım idam sehpasında, kaçıncı tekmem bu yalnızlığa![]() ![]() ,her kaçtığım yoldan, kaçıncı kendime çıkışım![]() Ey aşk!!bu kaçıncı gidişin benden,uzaklara ![]() ![]() Sen Başardın ![]() ![]() Kendimi yine kendimde yok ettim ![]() Bu aşktaki intiharına şimdi kocaman bir "Eyvallah" ![]() ![]() alıntı
|
|
|
|