|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aibü, aktarim, deneyim, emogenç, mesleki, toplantisi, yapildi |
Aibü Emo-Genç Mesleki Deneyim Aktarim Toplantisi Yapildi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aibü Emo-Genç Mesleki Deneyim Aktarim Toplantisi YapildiAİBÜ EMO-GENÇ MESLEKİ DENEYİM AKTARIM TOPLANTISI YAPILDI Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBU) Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü ve EMO Kocaeli Şubesi Bolu Temsilciliği işbirliğiyle, AİBU EMO-Genç üyelerinin farklı sektörde çalışan mühendislerin bilgi ve deneyimlerinden faydalanması amacıyla düzenlenen etkinliklerin ikincisi yapıldı 18 Mart 2009 tarihinde AİBU Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi konferans salonunda, EMO Kocaeli Şubesi üyesi Elektrik Mühendisi Murat Armutçu (SEDAŞ) tarafından "Elektrik Enerjisinin Üretimi, İletimi ve Dağıtımı" konulu bir seminer verildi Seminere AİBU Emo-Genç, Fakülte öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı![]() 19 03 2009 12:36:49 KESK KOCAELİ ŞUBELER PLATFORMUNDAN YENİ YÖNETİM KURULUMUZA ZİYARET ![]() (132)HAKLEVLERİNDEN YENİ YÖNETİM KURULUMUZA ZİYARET ![]() ![]() (112)TEKEL İŞÇİLERİNİN MÜCADELESİ HEPİMİZİN MÜCADELESİDİR (86) 7 ENERJİ SEMPOZYUMU SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANDI (40)YETKİN, YETKİLİ, UZMAN MÜHENDİSLİK KAVRAM VE UYGULAMALARI KURULTAYI SONUÇ BİLDİRGESİ YAYINLANDI (22) TMMOB KADIN MÜHENDİS, MİMAR VE ŞEHİR PLANCILARI KURULTAYI SONUÇ BİLDİRGESİ YAYINLANDI (20) Ayrıntılı bilgi için www emo org tr |
|
|
|