![]() |
44. Girişimcilik Eğitim Semineri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 44. Girişimcilik Eğitim Semineri* 44 ![]() (07 - 08 Şubat 2007, Suriye) GAP İdaresi, Suriyeli girişimci kadınların kapasitelerinin güçlendirilmesi amacıyla "Girişimcilik" konusunda bir eğitim semineri düzenlemiştir ![]() Eğitim Semineri, Dışişleri Bakanlığımız aracılığıyla Suriyedeki MAWRED (Modernising and Activation of Womens Role in Economic Development) adlı bir sivil toplum kuruluşundan gelen talep doğrultusunda, Suriyeli kadın girişimcilere yönelik hazırlanmıştır ![]() Program : 07 Şubat 2007, Salı 09 ![]() ![]() Tanışma 09 ![]() ![]() Eğitimin Amacı 09 ![]() ![]() Girişimci Özellikleri 10 ![]() ![]() Modül 1: Ev Eksenli Bir İşten Nasıl Kar Edilir? 11 ![]() ![]() Modül 1'in Değerlendirilmesi 12 ![]() ![]() Ara 12 ![]() ![]() Ticari İş Döngüsü 13 ![]() ![]() İş Planı 13 ![]() ![]() Değer Katma 14 ![]() ![]() Fizibilite Çalışması 14 ![]() ![]() Günün Değerlendirmesi 08 Şubat 2007, Çarşamba 09 ![]() ![]() Pazarlama Planı (Ürün, Fiyat, Yer ve Tanıtım) 09 ![]() ![]() İşinizin Hukuki Çerçevesi, Yasal Sorumluluklarınız 10 ![]() ![]() Modül 1'in Katılımcılar Tarafından Tekrarı 11 ![]() ![]() Modül 1'in Değerlendirilmesi 12 ![]() ![]() Ara 12 ![]() ![]() Sermaye İhtiyacının Belirlenmesi 12 ![]() ![]() Üretim ve Maliyet Formu 13 ![]() ![]() Satış ve Maliyet Planı 13 ![]() ![]() Mali Kayıtları Tutulması (Nakit Defteri, Kasa ve Banka Defteri) 14 ![]() ![]() Nakit Planının Yapılması 15 ![]() ![]() Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış |
![]() |
![]() |
|