Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buluşmasi, gebze, meslektaş, tübitak, yapildi, yerleşkesinde, üye

Tübitak Gebze Yerleşkesinde Üye Ve Meslektaş Buluşmasi Yapildi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tübitak Gebze Yerleşkesinde Üye Ve Meslektaş Buluşmasi Yapildi

TÜBİTAK GEBZE YERLEŞKESİNDE ÜYE VE MESLEKTAŞ BULUŞMASI YAPILDI

TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde çalışan üye ve meslektaşlarımza dönük olarak 8 Temmuz Çarşamba günü TÜBİTAK-MAM Konferans Salonunda bir toplantı gerçekleştirildi

Toplantı, Şube Yönetim Kurulu üyemiz Pınar Hocaoğulları ile Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz ve TÜBİTAK çalışanı Mehmet Poturun açılış konuşmaları ile başladı

Ardından katılımcıların Oda çalışmalarına ilişikin soru ve beklentilerinin alınması ile devam etti

Etkinlik yapılmadan önce yerleşkede yer alan 3 kurumda Oda tanıtım masaları kuruldu 3 Temmuz günü UME (Ulusal Metroloji Enstitüsü), 6 Temmuz günü UEKAE (Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırmaları Enstitüsü) ve 7 Temmuz günü MAM (Marmara Araştıma Merkezi)nde açılan Oda tanıtım standları ile buralarda çalışan yüzlerce meslektaşımıza Oda dergi, bülten ve yayınları ulaştırıldı

Son olarak 8 Temmuz günü yapılan etkinlikle üye/meslektaşlarımızla doğrudan bir diyalog sağlanmış oldu 20ye yakın meslektaşımız katıldığı etkinlikte bundan sonra TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde Oda faaliyetlerinin daha düzenli yapılması konusunda görüş birliğine varıldı
08072009 17:10:22

TC KİMLİK NUMARASI HAKKINDA DUYURU (1640)

DİZEL DESTEKLİ DİNAMİK KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI SEMİNERİ YAPILDI (272)

"IPTV SİSTEMLERİ: LOKAL DAĞITIMLARDA VE OTELLERDE PRATİK IPTV UYGULAMALARI" SEMİNERİ YAPILDI (265)

KATİLİ TANIYORUZ ADALET İSTİYORUZ (207)

KISA FİLM VE BELGESEL KURSU TAMAMLANDI (197)

UYGULAMALI ÖRNEKLERLE ENERJİ KALİTESİ SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ SEMİNERİ YAPILDI (165)

MVC TASARIM DESENLERİ VE APACHE STRUTS SEMİNERİ YAPILDI (147)

BİRLEŞELİM TEK-EL OLALIM (123)

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI YETKİN / YETKİLİ / UZMAN MÜHENDİSLİK KAVRAM VE UYGULAMALARI KURULTAYI SONUÇ BİLDİRGESİ YAYINLANDI (107)

TÜRKİYE?DE HAYAT DURDU EMEKÇİLER TEK-EL OLDU (62)
Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com